Jolly Tur Haksız Kazanç Elde Etmesi Ve Eksik Bilgi Vermesi

10 Eylül 2023 22:02

10.08.2023 tarihinde HD-23089PYT rezervasyon numarası ile Jolly Tu'dan Marmaris/İçmeler Club Munamar Beach Resort otelden rezervasyon yaptırdık. 10.08.2023 tarihinde Çağrı Merkezi'ne G**** Hanım ilgilendi. Kendisine geçen sene bir karışıklık yaşandığını ve ana binaya yönlendirilmesi gerektiğini belirttik. Bu sene ise ana binadan denize en yakın bölüme yerleşmek istedik. Ancak kendisi denize sıfır olmadığını ve 50-80 metre yürüme mesafesi olduğunu söyledi. Bunun üzerine üst kattan oda istediğimi alt kartlardan istemediğimi ilettim. Bana oda başına 1000 TL fazla ödeme yapmam gerektiğini söyledi ve kabul ettim. İki oda dört kişi olarak rezervasyon yaptırdık. Otele giriş tarihimiz 02.09.2023 - 07.09.2023 arasındaydı. Ancak 02.09.2023 tarihinde otele giriş yaptığımızda ana binadan değil, ek binadan oda verdiler. Odalar saat 15:00'e yaklaşmasına rağmen hazır değildi. Kendilerine durumu izah ettiğimde, buranın 3 binadan oluştuğunu ve ana bina ayrımı olmadığını söylediler ve ek ücret talep etmediklerini belirttiler. Çağrı merkezi ile görüşmemin dinlenip tarafıma dönüş yapılması için kayıt açtırmak istediğimde, görevli ben buradayım gerekli yanıtı size veriyorum dedi. Ancak ben kendisine muhatabımın kendisi olmadığını ve ses kaydı dinlenilmesi ve şikayet kaydı açılmasını istedim. Bugün ayın 10.09.2023'ü fakat hala şikayetim adına dönüş yapılmadı. Jolly Tur'un eksik bilgi verip fazla para almasından şikayetçiyim. Ne kadar süre içinde geri dönüş yapacaklarını merak ediyorum. Tatili kötü geçirmemek adına deniz turuna katılmaya karar verdik. Jolly Tur çalışanı F**** a. 'na iki kişi olarak ücreti ödedik. Ancak tur yerine vardığımızda teknede bir kişinin ismi yoktu ve işlem yapılmamış görünüyordu. Kart ödemesini gösterdikten sonra tura katıldık. F**** a. Bey havada iş yapan müşteri odaklı bir çalışan değil. Müşterisini tam olarak tanımıyor ve doğru yönlendirme yapamıyor. Pişmanım. Jolly Tur'un çağrı merkezi ve çalışanları kötü hizmet vermektedir. Herkesi aynı kefeye koymaya çalışıyorlar. Eğer fazla ödeme yapılmazsa suç duyurusunda bulunacağım. Belirttiğim otel her şey dahil konseptine ve hizmetine uymamaktadır.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2023 18:13
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Parayla Rezil Olmaktır!

25 Haziran 2024 16:17
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 14:00
Hasan sonuçtan memnun değil

25 Temmuz 2023 16:57
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
28 Temmuz 2023 16:49