İptal Edilen Sipariş Ve İade Edilmeyen Ücret Sorunu

17 Kasım 2024 12:37

Shopier'den Shoejest adlı satıcıdan bir adet ayakkabı aldım ve ödemesini de yaptım. Fakat daha sonra siparişi kontrol ettiğimde siparişin iptal edildiğini gördüm ve para iadesi yapılmadı. Satıcıyla iletişime de geçemiyorum. Instagram DM'den yazdım, e-mail attım fakat herhangi bir geri dönüş olmadı. Siparişin neden iptal edildiğiyle ilgili tarafıma bilgilendirme yapılmasını talep ediyorum.

24 Kasım 2024 11:12

Shoejest işletmesinden ayakkabı sipariş etmiştim parasını verdiğim halde ayakkabı gelmedi şikayetle ancak cevap verildi ve paranızın iadesi yapılacaktır,1-4 gün arası paranız yatırılacaktır dediler 6 gün geçti tık yok Instagram DM'den yazıyoruz bakılmıyor bile!

21 Kasım 2024 09:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba ürün de para iadesi talebinde bulunuldu barkod hatası oluşmuştu, kişiye SMS olarak iptali yapılırken belirtildi ücret iadesi de hesabındadır.

Tuana
Tuana
24 Kasım 2024 11:17

Bana herhangi bir SMS gelmedi ve paranın yatırılmasıyla ilgili dekont atılmasını rica ediyorum

Ayakkabıyı söylettim 5 gün yazdım ve hesap tarafından engellendim bugün 6. Gün ve şu an kargoya verildi diye bir mesaj aldım Gmail den ne olacak bilmiyorum neden engellendim ayakkabı gelecek mi gelirse doğru ayakkabımı ve doğru numaramı hiçbir şey bilmiyorum.

Jest Shoes Para İadesinin Olmaması

22 Nisan 2024 21:12