Melek sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 12:50

Jes butik sevgi baykal askılı kot elbise satın aldım elbise askısı yanlış gönderilmiş. Askının yanlış gönderildiğini ilettim ve elbisesinin askısı için değişim talebi ilettim. Önce askı konusunda yanlışlık olmadığını modelin o şekilde olduğunu söylediler.

Ben de başka sitelerde aynı ürün incelediğimi ve askının yanlış gönderildiğini değişimi konusunda ısrar edince ellerinde ürün kalmadığı yalanını söylediler. Sitede elbise s ve m beden olarak mevcut göründüğü halde. Siteden şikayetçiyim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Melek
Melek
16 Ekim 2024 11:14

Önce hatayı kabul etmiyorlar hatalarını kanıtlayınca başlarından yalanla savmaya çalışıyorlar. Sorumluluk almıyorlar. Sadece askı değişimi istedim, bunun için ellerinde ürün olmadığını belirtiyorlar muhtemel bana gelen yanlış askı başka bir müşteriye de yanlış teki gitti problemle baş başa kalıyorsunuz. Oysa ki web sayfalarında ve Instagram sayfalarında ürün var ve sipariş aşamasına gidilebiliyor. Yapacakları tek şey ben yanlış askıyı göndereceğim kendilerde doğru olan tarafı bana gönderecekler çözüm bu. Ya da elbise değişim yapılacak aynı beden. Yaklaşımları hiç hoş değil etik de değil hakkımı helal etmiyorum.

Dilerya
30 Ocak 2024 15:04