Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Jeep Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri

02 Kasım 2024 17:22

Jeep Compass 2023 model aracım garantili. Dün yolda kaldım. Aracımı Gebze Jeep Efsane Oto yetkili servisine bıraktım. Motor ikaz lambası yandı. Düz yolda E5'te giderken şanzıman hatası verdi. Ön frenlerden bağırma sesi çıktı. Servis, fren balatalarının bittiğini söyledi. Oysa 13 gün önce aynı yere 45.000 km bakımı için vermiştim. Frenlere, disklere bakılacak denmişti. 13 günde ne değişti de frenler bitti anlayamadım. Daha komiği geliyor. Şanzımanla ilgili arızayı anlamak için söküm yapacaklarmış. Garantiye girmeyebilir dediler. Açmadan :). Oysa 10.000 km, 30.000 km ve 45.000 km bakımlarının hepsinde şanzımanla ilgili şikayetimi belirtmişim, onlar da yazmışlar. Gerçekten bozulunca garantiye girmez diyorlar. Değişik bir bakış açısı.
Multimedya sıkıntılı dedim. Biz ona bakmıyoruz dedi. Yetkili servis. Hahha. Beni Ataşehir Jeep bayisine yönlendirdi. Allah'tan takım çantası verip de aracı sen tamir et demediler. Sonra aracımı bıraktım. İkame araç istedim. Yetkili servis biz vermiyoruz. 444'lü Jeep numarasını arayın. Versinler dedi. Orayı aradım, servis neden vermiyor araç diye bana sordular. ;) ) ) dedim, bana mı soruyorsunuz servise soracağınız soruyu. İkame araç için 6 kez aradım, aradan 30 saat geçmesine rağmen Jeep bana geri dönmüyor. Araya pazar girecek, işlemi yapacaklar. Perşembeye kadar ancak ayarlarlar zannımca. Büyük Jeep:)
Şu saat oldu. Araç ihtiyacım var, ikame araç halen yok. Daha komiği arayan soran bile yok. Yazık verilen paralara.

profile profile profile
02 Kasım 2024 17:38 (Şikayetten 15 dakika sonra)
02 Kasım 2024 20:48

İkame araç için 45 saat oldu halen aramıyorsunuz? Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

04 Kasım 2024 17:51

Bugün 72 saat geçti halen ikame araç alamadım. Şimdi de havaalanında ikame araç bekliyorum

Yorumlar (6)

Beninde garibime gitti böyle dünya markası olmuş bir araç temsilcilerinin sorumusuzca davranışı. İyi düşünmek lazım. Bir DÜ ya o ara verip mağdur olmamak lazım.

Tarık
Tarık

Jeep compass bakıyordum. Bayiye gidip test sürüşü bile yapmıştım... Müşterilerini bu kadar mağdur etmesi cidden rahatsız edici... Neyse fikrimiz olmuş oldu!

Ali
Ali

Ben de almayı düşünüyordum vaz geçtim. Qaskai ye yöneldim. Sağ olsun şikayet var bilgilendik

İsmail
İsmail

Bende compass bakıyordum, böyle şikayetlerden dolayı vazgeçtim.

Ayhan
Ayhan

2021 model 80. Yıl paket Compass'ımı geçen yıl takasa verip SsangYong Torres 4x4 aldım. Kısa zamanda satıp kurtulmaya bakın. Kesinlikle parasını hak etmeyen arabalar. Renegade daha beter.

Serkan
Serkan

Buradan anlıyoruz ki Jeep den uzak durmak lazım

Hakan

Ahmet sonuçtan çok memnun

Jeep Compass İle Yaşanan Şanzıman Sorunu Ve Garanti Problemleri

Ahmet
24 Eylül 2024 15:10
"Uzun süren bekleme ardından Ankara Oto Çayyolu Jeep Yetkili Servisinden dün arabamızı aldık. Şanzıman ve baskı balata Garantiden ücretsiz olarak değiştirildi. Sorunumuz çözüldü. Jeep’e teşekkür ederiz. Premium bir marka olduklarını kanıtladılar."