Ertuğrul sonuçtan çok memnun

JBL Wawe Buds Kulaklık Mono Mode Sorunu

09 Ocak 2024 09:07
Ertuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Sorunumu paylaştıktan 20 dakika sonra Aztek teknoloji tarafından arandım ve cihazın resetlenmesini sağladık arıza giderildi. Tekrar problem olursa iletişime geçebilirsiniz denildi. Teşekkürler.”

2 ay önce Trendyol'dan JBL wawe Buds kablosuz kulaklık aldım. İki aydır sıkıntı yaşamadan kullandım ve güzeldi bugün müzik dinlemek için açtığımda sol kulaktan ses gelmiyor, ışığı yanmıyor ve "This fatura is temporarily disabled in mono mode" uyarısı veriyor. Resetleme falan ne yaptıysam olmadı kulaklı düzelmiyor. Acil yardımcı olmanızı rica istiyorum.

09 Ocak 2024 09:36 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

11 Ocak 2024 08:40

Şikayeti Çözüldü

Bende de Buds var daha 2 gün oldu alalı ve sağ taraftan ses gelmiyor resetlemeyi nasıl yaptınız acaba

jbl-wawe-buds-kulaklik-mono-mode-sorunu-1.jpg

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
11 Temmuz 2024 23:03