Umut
03 Kasım 2023 18:36

Media Markt'tan 26 Ağustos 2023 tarihinde JBL Tune Flex model bir kulaklık aldım, bir süre kullandım ve arızalıydı. Rüzgar sesini kulağıma iletiyordu. Servisi aradım, bize gönderin dediler, gönderdim. 3 gün sonra kulaklığın gürültü engelleyicisi arızalı denilerek bana para iadesi yapacaklarını söylediler. Servise sordum, bir daha aynısından alsam aynı sorunu yaşar mıyım diye, hayır dediler, ama 2. Kulaklıkta da aynı sorun vardı, şans eseri kaybettim. Elimde şarj kutusu kaldı sadece. 3. Kulaklığı da aldım çünkü beğenmiştim kulaklığı ve onda da aynı şekilde rüzgar sesini kulağıma iletiyordu, bozuktu. Servise yine gönderdim. Bana 'gürültü engelleyici arızalı' diyerek para iadesi yaptıkları için aynı şeyi söyleyerek servise gönderdim ve bana sorun görülmedi diyerek kulaklığı geri gönderdiler. 3 gün sonra tekrar servise gönderdim. Haftalardır bu saçmalıkla uğraştığım yetmezmiş gibi bu seferde tamir yapıldı. Kulaklığınız geri gönderildi diyorlar, kabul etmiyorum. Diyorum mağazayla konuşun diyorlar. 1. Kulaklığın satın alma dekontu ve para iadesi dekontunu ve servise gönderim formunu ekliyorum. Ayrıca kontrol yapıldı. Sorun görülmedi denilen formu da ekledim. 2. Kez gönderdikten sonra bana tamir edip geri yolladıkları o formu da ekleyeceğim. Tune Flex modeli olmadığı için farklı bir model seçmek zorunda kaldım.

03 Kasım 2023 18:48 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Rıza
27 Haziran 2024 12:37
Arızalanan JBL 230 Nc Tws Kulaklık Yerine Muadil Olmayan Değişim.
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
25 Aralık 2023 23:02

Çocuk
06 Temmuz 2025 14:37
Berna sonuçtan çok memnun

Berna
11 Eylül 2023 16:48
"Teşekkür ederim:)"
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

JBL Tune Flex Bağlantı Problemi

Muhammet