JBL Tune Flex İçine Toz Giriyor.

Yıldırım
27 Mart 2024 15:47

JBL Tune Flex modelinin içine çok toz giriyor. Kulaklık sadece cebimdeyken bile içi toz doluyor resmen ve temizleme işlemi yapılamıyor. Doğal olarak bu konuda yardıma ihtiyacım var. Kulaklığı alalı 10 ay kadar oldu ve bunun olması iyi değil. Lütfen bana yardım edin.

27 Mart 2024 17:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2024 17:09

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

28 Mart 2024 10:27

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Furkan sonuçtan memnun

Furkan
04 Nisan 2024 15:47
"Sorunun JBL markası kaynaklı olduğu konusunda bilgilendirildim, sorunum çözülmedi ancak ilginize teşekkür ederim"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Şubat 2025 16:45
Ahmed sonuçtan çok memnun

Ahmed
25 Nisan 2024 23:06
"Yaklaşık 10 saat olmadan geri dönüş sağlandı. Cargo takip no verildi ürünün bakımı için istedindi şimdiden çok teşekkür ederim"
Refik sonuçtan çok memnun

Refik