JBL Kulaklık Yedek Parça Sorunu!

11 Şubat 2024 22:30779
Aykut'un Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim ama yedek parça sorunu hâlâ devam ediyor Ankara'da bu markaya ait bir servis bulunmalı
11 Şubat 2024 22:01

Ürün kırıldı düşüyor videoda görünüyor

12 Şubat 2024 11:55 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

12 Şubat 2024 11:57

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi e-mail adresimize iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

12 Şubat 2024 16:22

Değerli Müşterimiz, Sizi numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

13 Şubat 2024 11:09

Değerli Müşterimiz, Sizi arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

13 Şubat 2024 15:59

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

18 Şubat 2024 23:30

20 Kasım 2025 10:32

Bende de aynı problem söz konusu. Aynı yerinden kızımın kulaklığı kırıldı. Nasıl çözüm buldunuz. Bana da yardım eder misiniz?

Ahmet
Ahmet
20 Ekim 2025 20:47

Selam kırık yer için çözüm bulabildiniz?

Garanti Dışı JBL Kulaklık İçin Yedek Parça Temini Talebim Reddedildi

Mame
Mame
13 Ağustos 2025 15:06874

JBL 510 bt model kulaklığımın üst plastik aksamı kırıldı. Ürünün garanti süresi dolduğu için yalnızca yedek parçayı satı...

Garanti Dışı JBL Kulaklık İçin Yedek Parça Temini Talebim Reddedildi

Tümünü Gör
JBL Kulak Üstü Kulaklık Kablo Hatası

JBL Kulak ÜstüKulaklık Kablo Hatası

Sevgi
JBL Kulaklığım Çalışmıyor, Kullanamıyorum

JBL KulaklığımÇalışmıyor, Kullanamıyorum

Eymen
JBL 520 Kulaklık Açılmıyor!

JBL 520 KulaklıkAçılmıyor!

Sıla