Açma Kapama Tuşu Sorunu Ve Garanti Desteği Talebi
Oğlum çok üzüldü. Bana geri dönüş yaparsanız sevinirim. Müşteri hizmetleri
Merhaba iyi günler Bundan bundan 3 gün önce beni aradınız. Faturayı sordunuz. Ben faturayı buldum. İzmir Menemen'de oturuyorum. Oğluma almıştım. Garantisi devam ediyor. Vodafone bayiden aldım. Modeli. Tuna 570 bt. Sizi aradım ama ben ulaşamadım rica etsem bana geri döner misiniz
Açma kapama tuşu içine kaçtı açılmıyor. Lütfen yardım edin. Daha 1 sene olmadı alalı. Daha borcunu ödüyorum. Oğluma almıştım. Lütfen. Garantisi devam ediyor ama nereye göndereceğimi bilmiyorum. Ben İzmir menemende oturuyorum Oğlum çok üzüldü. Bana geri dönüş yaparsanız sevinirim. Müşteri hizmetleri
Merhaba beni aradınız faturayı sordunuz ben faturayı buldum ama size ulaşamıyorum rica etsem beni arar mısınız
JBL Uygulama Desteği Ve Dil Seçenekleri Sorunu
JBL tune 570bt markalı kulaklığın JBL in kendi uygulamasında 570bt bin olamaması ama 520bt bin bulunması ile ilgili şikayetim var. Bir bir güncelleme olacak mı yoksa yine sizi tercih eden müşterilerinize sırtınızı mı döneceksiniz. 2. Şikayetinde uygulamanın Türkçe olmaması beni çok rahatsız ediyor
Bağlantı Sorunu Yaşatan Kulaklık
Garanti Kapsamında Destek Bekleyen Müşteri
Eklem yerinde kırılma meydana geldi. Yetkili servise ulaşım sağlayamıyorum ama kaza ile olan bir durum söz konusu, garantisi devam ediyor. Yardımcı olur musunuz? Lütfen herhangi bir numara ile ulaşım sağlayamıyorum. JBL yetkililerinin yardımcı olacağını umuyorum.
JBL Tune 570 T
Merhaba JBL tune 570 bt kulaklık aldım ama App Store de modeli gözükmüyor. Uygulama var ama model çıkmıyor yardımcı olur musunuz. Menü de uygulama iç...