JBL Tune Flex Kulaklığım İle Yaşadığım Problemler

Berkay
21 Eylül 2023 22:12

Ürünümü aşırı derecede temiz olarak kullanmama rağmen kulaklığın arka arkaya 2 kez sağ ve sol kulaklık bozuldu, yeniden yolladım sözde yapıp yeniden yolladılar, yapamıyorlar, lütfen tamir etmeye çalışmak yerine yenisini yollasanız? Şimdi yeniden bozuldu, neredeyse gram ses gelmiyor ve bass'ı da çok az, önceden yolladığım şikayetlerden sonra yine düzelmedi, dümdüz filtresini temizleyip geri yolluyorlar ve cidden bıktım artık, yaptığınız işlemler hiçbir işe yaramıyor, hatta bir ara kulaklık geri geldiğinde filtresinde deformasyon fark ettim. Lütfen kulaklığın yenisini yollayın.

09 Şubat 2024 19:36

JBL Tune Flex Bluetooth kulaklığım defalarca bozuldu. Her şikayetimde belirtmeme rağmen daima dikkatli kullandığım halde, birkaç hafta geçmeden kulaklık tekrar arızalandı. Tamir edildiği belirtilerek geri gönderilseler de, kulaklık ya dışarıya gereksiz sesler yayıyor ya da içeriye ses iletemiyor; ya da bas ve ses kalitesi ciddi anlamda düşüyor. Bana gönderilen kulaklığın orijinal olmadığını ve sahte olduğunu düşünmekteyim. En son şikayetimde ne arandım ne de geri dönüş yapıldı, üzerinden üç aydan fazla zaman geçti. Ayrıca, bu kulaklıklardan iki farklı çift satın almıştık ve her iki kulaklığın arkasında, iç kısmında yazan bilgiler birbirinden farklı. Bu da sahtecilik şüphemi güçlendiriyor.

15 Kasım 2023 20:10

Kulaklık yaklaşık 3 kez daha yaşanan problemler yüzünden değişime gitti bana yenisi geldi ama 2-3 hafta sonrasında bugün yine sol kulaklık bozuldu, kulaklık şu an içeri verdiği sesten daha çok dışarı veriyor, söylediğim gibi bu kulaklık böyle 3 kez daha bozuldu. Benim yanlış kullanma gibi bir etkim de yok kulaklık üzerinde, anlayamıyorum.

profile profile
22 Eylül 2023 10:14 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 2023 11:44

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******29 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2023 11:15

Üç Ayda Bozulan Kulaklıklar: Çift Taraflı Ses Sorunu

Muhammet
09 Aralık 2023 10:08
JBL Tune Flex Bitmeyen Sorunları

JBL Tune Flex Kulaklığım Bozulup Duruyor.

Ayşe
06 Şubat 2024 17:48
JBL Tune Flex Kulaklığım Bozulup Duruyor.

Berra
10 Haziran 2024 18:38