Jandarma Pertem Başvuru Hatası

31 Aralık 2024 20:26

Jandarma Pertem sayfasına giriş yapıyorum ama başvuru yapmak için başvuru yerine doğru ilerlemek istediğim zaman hata veriyor. Bu iki gündür böyle, sürekli farklı uygulamalardan ve internet sitelerinden ve farklı telefonlardan deniyorum, hepsi aynı oluyor.

Yorumlar (13)

Mozilla Firefox'dan girmeyi deneyin oluyor

Uzun denemelerim sonucunda oldu

Yok olmuyor yine

Ali

Aynı sorun bende de var farklı cihaz farklı tarayıcı gizlilik güvenlik ayarları denemediğim bir şey kalmadı

Aleyna
Aleyna

Bende de aynısı oluyordu mobile Chrome indirdim tüm tarama verilerini silin ve ayarlar gizlilik ve güvenlik de ki standart korumayı kapalı hale getirin her zaman güvenli bağlantıları kullan bölümünü de kapatın handoffuda kapatın benimki böyle giriş yaptı örnek olarak görsel atıyorum yani başka bir sağlayıcıdan girerseniz de bu işlemleri yapın bağlantı gizli değil diye engelleniyor korumaları kapatmanız lazım

Ali

Denedim bu da fayda etmedi maalesef

Aynı sorun bende de var pertemi aradım 2 güne düzelir dediler bu ikinci gün düzelmezse sizde arayın yoksa başvuru süresi bitene kadar aynı hatayı verirse başvuru yapmak zor olur

Var mı bir gelişme?

Muzaffer
Muzaffer

Arkadaşlar bende giremiyordum yapmanız gereken sonuçlarım kısmına bastığınızda sayfa yüklemeye başlayınca başvurularıma tıklayın aynı şeyi tam tersini yaparken de yapın ben öyle yaptım kafası karışınca sistem girdi eğer bu yolla yapabilirseniz yazın buraya

Enes

Başka arkadaşlarım kendi bilgileriyle giriş yaptığı zaman ekran sorunsuz anında açılıyor fakat benim farklı telefonlardan farklı sağlayıcılardan yapmama rağmen asla açılmıyor

Var mı bir gelişme?

2 gündür yüzlerce kez deniyorum olmuyor

Furkan

Benimde aynı şekilde çözüm bulabildiniz mi acaba

Jandarma Pertem Başvurusunda 805 Hatası Engel Oluyor

21 Ekim 2025 11:09