Uzman Erbaş Başvuru Sisteminde Sürekli Hata

14 Ekim 2024 23:58

Jandarma Pertem'e giriyorum ve uzman erbaş alımı için başvuru yapmaya tıkladığımda, e-Devlet ile giriş yapıyorum. Bütün doğrulamalar açık: kimlik doğrulama, telefon doğrulama, iki faktörlü doğrulama. Her şey açık ama beni tekrar başvuru ekranına atıyor. Bunu başvurunun ilk gününden beri deniyorum ve aynısını yapıyor. Jandarma Pertem'i aradığımda, başka tarayıcı, bilgisayar ya da telefondan deneyin dediler. 5 bilgisayardan, 5 telefondan ve bütün internet tarayıcılarından denedim ama olmuyor. Pertem'i aradığımda tekrar denemeye devam edin diyorlar, başvuru bitimine kadar yani. Kimse yardımcı olmuyor. Lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum.

Yorumlar (9)

Remziye
Remziye

Aynı sorunu Muvazzaf astsubaylık başvurusu için yaşıyorum günlerdir. Çözebilmiş miydiniz bu sorunu veya neyden kaynaklı olduğunu bulabildiniz mi

Berkay
Berkay

Aynı sorun bende de var her gün denedim denemeye'de devam ediyorum. Bugün bizzat personel teminin binasına gittim orada bile çözemediler. Bu sorun pazartesiye kadar hallolsa iyi olur yoksa bizim hakkımız yenmiş olacak.

Benim başvuru oldu gece 12 den sonra denedim ve oldu umarım sizde de olmuştur

Can
Can

Aynı sorunu bende yaşıyorum düzeltip başvuru yapabilen varsa bilgi verebilir mi çözümü nedir

Umut
Umut

Bende de aynısı oluyor 7 ekimden beri gece gündüz deniyorum olmuyor.

Eray

Reis bir de bir şey soracağım telefon numarası senin üstüne mi değil mi

Eray

Ne yapacağız reis ya kafayı yiyeceğim sabahım gecem kalmadı jandarma pertemi aradım dene dedi

Eray

Bende de aynı sorun ve hiçbir çözüm bulamadım dediğin gibi her şeyi yaptım ama giremiyorum çözersen girebilirsen haber edermisin eğer bende çözersem sana haber ederim

Gürkan

Denedim ve sonunda oldu sizde denemey unutmayın sanırım düzeldi

15 Ekim 2024 21:18