İzteck Klima Ve Kombi Servisi Yüksek Ücret Talebi Ve Sorunun Tekrar Ortaya Çıkması!

Ercan
19 Aralık 2024 11:14

Fujitsu marka klima ana kart ve iç ünite kartıyla ilgili İzteck ve Simge Klima Kombi servisleri hakkında şikayetim var. Şikayet sebebim, Mart 2024 tarihinde arıza yapan klimam için servis yardımı çağırdım. Servis, ana kart ve ara kartın sökülüp kontrole gitmesi gerektiğini söylediler. Kartlar söküldü, bunun için 1000 TL ücret alındı. Daha sonra yapılan kontrol sonucu, kartların yüksek akımdan dolayı yandığı ve değişmesi gerektiği söylendi. Bu değişim için iki kart için 15.000 TL talep edildi.

Değişim için talep edilen meblağı banka havalesiyle aktardım. Fakat, aradan 8 ay geçmeden tekrar aynı arıza oluştu. Defalarca aramama ve talepte bulunmama rağmen bana, tekrar kartın problem yarattığı ve yeniden değişmesi gerektiği söylendi. Bunun için yeniden ücret talebinde bulundular. Ben de başka bir servis çağırıp kartları söktürdüm. Firma, kartların yeni olmadığını, ikinci el ya da aynı kartın işlem görüp tekrar takıldığını belirtti. Yani sıfır kart olmadığı söylendi.

Kartın görsel fotoğrafları, firmaların vermiş olduğu değişim formları ve banka dekontları mevcut. Görsel olarak atıyorum.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servisin Ana Kartı Teslim Etmemesi Ve İletişimsizlik

26 Haziran 2025 22:09
Yetkili Servisin Ana Kartı Teslim Etmemesi Ve İletişimsizlik
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-5.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-4.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-3.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-2.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 10:40
Tolga sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 12:49
"Yaşanan sorun kısa sürede sonuçlandırıldı ilgili personel arızayı giderdi ilgi alakanız için teşekkür ederim"

Nurten
02 Nisan 2025 12:41
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 20:49