Ali sonuçtan hiç memnun değil

İznik Devlet Hastanesi Randevu Ve Muayene Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

21 Ağustos 2024 17:33

05.08.2024 tarihinde İznik Devlet Hastanesi fizik tedavi polikliniğinde saat 11:30'da Uzm. Dr. *** *** ***'e muayene oldum. Kan tahlili, idrar tahlili ve röntgen çekildim. 10 gün sonra sonuçları almam için gelmemi söyledi fakat sistem, erken randevu vermediği için 21.08.2024 saat 10:30'a randevu alabildim. Gece vardiyasında çalıştığım için saat 09:00'da evimde oldum. Uyumam gerektiği için eşime gitmesini söyledim. Eşim saat 10:15'te poliklinik önünde beklemeye başlamış. 10-15 dakika sonra ismim söylenmiş. Eşim doktorun odasına doğru giderken yaşlı bir teyze de içeri girmiş. Yaşlı olduğu için eşime çıkması söylenmiş. Teyze çıktıktan sonra eşimin girmesi gerekirken, eşimden sonra olan hastalar alınmaya başlanmış ve eşim saat 11:15'e kadar beklemiş ve gitmiş. Beni aradığında uyuyordum. Direkt hastaneye geldim fakat öğle arası olduğu için doktoru göremedim. Hastane yönetimiyle konuştum, sürekli böyle olduğunu söylediler. Sürekli bu şekilde oluyor. Yöneticilerin de suçu var. Ben 3 vardiya çalışan biriyim ve her zaman vardiya doktor saatlerine denk gelmiyor. Beni arayıp en yakın zamanda muayene etmesini istiyorum. Hem doktordan hem sekreterden şikayetçiyim.

Büşra sonuçtan memnun değil

Randevu Saatinde Hizmet Alamama Ve İletişim Eksikliği

10 Aralık 2024 19:38
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Marmaris Devlet Hastanesi Doktorun İlgisizliği Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyet Yarattı

08 Temmuz 2025 20:08
Gülşah sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2023 11:27
"Dönüş yapıp aradıkları ve ilgileri için çok teşekkür ederim"