Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Sıcak Havada Geçen İki Gün

10 Temmuz 2024 08:59

İzmir katip çelebi hastahanesi. Klimalar çalışmıyor. 8.7.2024 tarihinde saat 14.00 itibariyle hastanenin kadın doğum 1. Katta yatış işlemimiz yapıldı. Havanın çok sıcak olması sebebiyle çalışan tüm personelden yardım istedim.

Hem yatan hastalar için, hem de koridorda bekleyen hasta yakınları için, havasız bir ortamda zor geçirdiğimiz iki gündüz ve bir gece sonunda kimlere danıştıysam ( hasta hakları, rektörlük, ısıtma soğutma, bölüm personelleri) maalesef hiçbir sonuca ulaşamadım.

Yatan hastaların ve yakınlarının ayrıca personelinde çok mağdur olduğunu gözlerimle gördüm... Ama yardımcı olacak yetkili bir merci maalesef bulamadım.

28 Temmuz 2024 15:07

1. Kadın doğum İzmir y. Yurt devlet has tanesi klimalar hâlâ çalışmamakta koridorlarda hasta yakınları beklerken havalandırma yok. Tuvaletin bulunduğu yerde insanların tepesine su damlıyor kimler ilgileniyor bilmiyorum 1 aydır yapılamadı lütfen arızanın giderilmesi için yardımcı olun

22 Temmuz 2024 15:15

İzmir Yeşilyurt yurt devlet hastahanesinin servislerinde poliklink sıra bekleme yerlerinde hastahanenin yatan hasta bölümünde ve yatan hasta bekleme koridorlarında klima çalıştırmama rezaleti devam ediyor. İnsanlara işkence çektiriyorlar.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir Hastanesi Doğum Servisi Şikayeti

09 Temmuz 2024 07:19

28 Eylül 2023 12:41
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Hastanesi Gazi Tıp Hastanesi Sıcaklık Ve Ses Sorunu

18 Ağustos 2024 01:31