İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Solunum Testi İçin Geldik Ama Görevli Çok Aksi Ve Saygısızdı

Kadriye
23 Şubat 2024 11:514.516

Atatürk araştırma Hastanesi Hatay ek binasında solunum fonksiyon testine gittim. Görevli hem geç geldi hem de inanılmaz şekilde hastalara kaba ve yüksek sesle konuşuyordu. Genç insanlara diyor ki 80 yaşındakiler senden daha iyi diye. Olmaz böyle olmaz. Gençlere böyle konuşulmaz.

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binadaki Hemşire Saygısızlığı

Beyza
14 Haziran 2023 14:285.596

Giriş kısmında duran yaşlı hemşirenin insanlara karşı tavrı çok sinir bozucuydu. Biz tansiyon ölçülsün diye bekliyoruz, ...

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Süreyyapaşa Kan Alma Birimindeki Hemşire Hanımların Tutumları

Ayşegül
14 Haziran 2024 02:555.624

Süreyya Paşa Hastanesi'nde kayınvalidem için kan aldırmamız gerekiyordu. Hasta kimse olmadığı için hemen içeri girdik. K...

1 Destek

Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Personelinin Üslubu Ve Psikolojik Baskı Sorunu!

Derren
22 Kasım 2024 17:095.250

Çanakkale Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bugün iş yeri hekimliğinin istediği solunum fonksiyon testini yaptırmak için 1....

İzmir Katip Çelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

İzmir KatipÇelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

Özgül
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

İzmir KatipÇelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

Halil

Öne ÇıkanKonular