İzmir Katip Çelebi Hastanesi Enfeksiyon Bölümü Hemşire Hakareti!

İzmir Katip Çelebi Hastanesi Enfeksiyon Bölümü Hemşire Hakareti!
15 Ağustos 2024 21:55

Babam Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi k. B. B. Bölümünde yatmakta boğazını deldiler üç hafta sonra hastane virüsü olan vre virüsü kaptı virüsü burada tedavi edemediler 1. Kata enfeksiyon bölümüne sevk edildi 1. Kata odaya indiğimizde hijyen olmayan bir oda ile karşılaştık ve oradaki nebülizatör yani hava makineleri hazır değildi hasta tıkandı eşim ile 14.08. 2024 saat 16.00'da görev başındaki hemşireden rica ile söylediğimizde ters bir üslup ile bağırarak dokunma dokunma buraya diye bir tepki verdi bende şaşkınlık içerisinde ne oldu dedim enfeksiyon hastanın yakınısın biz kendimizi korumak istiyoruz dedi bende 20 m odada refakatçi dahil 4 kişi 1 ay oradayız biz ne olacağız dedim refakatçi bizi ilgilendirmez dedi ve nebülizatör 1 saat sonra getirildi odaya yastık kılıfı yok böyle bir çirkinlik yok ve hemşirenin davranış şeklinden dolayı şikayet ediyorum.

22 Eylül 2024 23:00

Babama rahatsızlığından dolayı gümüş kanül takıldı bu olmadı dediler silikon kanül aldık onu taktılar oda uymadı tekrar gümüş kanül aldık bu kanül kısa yemek ya da su kaçak yaparak hasta tıkanıyor bu şekilde olduğunu bile bile hastaneden çıkardılar ve çıkarken bu sorunla evde ölüm dahi olabilir dediler şu an hastam çök kötü kanül olarak anlaştıkları firma dışında yerden aldırmıyorlar ve orada 7 ve 8 no var ben bu dr. Anlam veremedim lütfen ilgi bekliyorum

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atatürk Egitim Araştırma Hastanesi Hemşire Ve Personelin Davranışları

26 Temmuz 2024 08:38
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Üniversite Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Yaşanan Mağduriyetler

30 Ağustos 2023 15:40
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 9eylül Acil Hastanesi

03 Mayıs 2024 12:52