İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum İlgisizlik Umursamazlık

31 Ocak 2024 07:29

İki gündür bu hastaneye iki saat yol giderek gidiyorum. İlk gün kadın doğum bölümüne gittim, testler ve benzeri işlemler yapıldı, sonuçların saat 15.30'da çıkacağı söylendi. Ancak boşuna saatlerce bekledim, sonuç çıkmadı. 'Yarın gel, ben saat 16.00'da çıkıyorum, ' dedi doktor.

İkinci gün sonuçlar için gittiğimde doktor farklı bir odadaydı, yanında asistanı ve başka genç bir çocuk vardı. Doktor bariz bir şekilde şikayetin ne olduğunu bilmiyor, video izliyor ve kafasını telefondan bile kaldırmıyordu.

Başından savma ultrason doktoru, dalga geçer gibi 'kilo mu versen' gibi şeyler söylüyordu, telefondan başını kaldırıp. İlaç bile yazmaya gerek duymuyorlar. 'Eee ne olacak şimdi? ' diye ben soruyorum, sonra doktor arada içeride tartılıyor ve bende kilo almışım gibi konuşuyor. 'Şu ilacı yazalım, bunu yazalım, ' diyor, başından savar gibi. Hayatımda gördüğüm en saçma randevuydu, ilgisiz ve umursamaz doktorlar yüzünden mağdur oldum.

Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Hastanede Yaşanan Büyük İhmaller Ve Mağduriyet

17 Ağustos 2024 17:39
Beste sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yattığım Odanın Duvarları Ve Dolap Kapakları Kan İzleriyle Doluydu

18 Mart 2024 09:51

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorundan Şikayetçiyim

05 Mart 2024 21:48

Hastanede Sorumsuzluk Ve İletişim Eksikliği

28 Ocak 2025 20:11
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Gecikmesi Ve İlgisiz Doktorlar

08 Mart 2025 00:04