Beste sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yattığım Odanın Duvarları Ve Dolap Kapakları Kan İzleriyle Doluydu

18 Mart 2024 09:51

13 Mart' ta hamileliğim sebebiyle kontrole geldim. Doktorumun yönlendirmesiyle yapılan NST'de ağrım olduğu anlaşıldı ve sezaryen için doğumhanede yatışım gerçekleştirildi.

Yattığım odanın duvarları ve dolap kapakları kan izleriyle doluydu. Tuvaletin kokusu çok kötüydü, çöp kutusu temizlenmemişti ve duş gideri saçlarla doluydu. Temizlik personeli, istediğimiz malzemeler için 'bunlar dolarla alınıyor, her istediğinizde veremeyiz.' gibi cevaplar verdi.

Doğum yaptığım odada kalmaya devam ettim. Doğumdan sonra bana yataktan kalkıp koltuğa geçmem söylendi. Ancak koltuklar oldukça kirliydi. Ertesi gün servise çıkacağımız söylendi ve servisteki koltuklarda da kan izleri vardı. Hemşirelerin yönlendirmesiyle cumartesi günü bebeğim için sarılık testi yapılması amacıyla çocuk aciline gittik. Bebeğin sarılık değerinin yüksek olduğu belirtilerek yeniden yatış yapıldı ve fototerapiye başlandı.

Ertesi gün bebeğin durumunun iyi olduğu söylendi ve fototerapi sonlandırıldı. Pazar günü bebeği kontrol altında tutmak istediklerini ifade ettiler. Verilen kan örneklerinin değerleri hakkında bilgi verilmedi. Laboratuvar ekipmanlarının arızalı olduğu gerekçesiyle bebeklerden sürekli kan örneği alınıyordu.

Yemek servisi çok geç yapılıyordu, kahvaltı sabah 5'te servis ediliyordu ve hemşirelerin bir kısmı aşırı agresifti, sürekli eleştirilerde bulunuyorlardı. Güler yüzlü hemşire sayısı çok azdı. Beş gün önce doğum yaptım ve beş gündür hastanede sürekli farklı odalara yatış yapıyoruz.

Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Hastanede Yaşanan Büyük İhmaller Ve Mağduriyet

17 Ağustos 2024 17:39