Tahir sonucu yetersiz buldu

29 Mart 2024 12:07

İzeltaş markalı paslanmış ve hatalı ürünler nedeniyle alet çantamda bulunan çoğu ürünü güvenerek İzeltaş'tan aldım. Her şeye rağmen İzeltaş ürünleri tercih etmeme karşın, paslanma ve hatalı ürün sorunlarıyla karşılaşmadım. Ancak, birçok ürünüm arasında, örneğin hiç kullanılmamış olmalarına rağmen arka kısımlarında pas bulunan çekiçler mevcut. Bu ürünlerin değiştirilmesini ve hatasız olanların gönderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, daha yeni aldığım Ford marka pense malzeme kalitesi açısından kötü ve İzeltaş kalitesine hiç yakışmıyor.

31 Mayıs 2024 12:33

Kraft serisi penseyi daha yeni aldım 1 saat önce fakat şu an fark ettim bir çenesi 2 mm biri 3 mm böyle bir hata olamaz opak serisi pense hemen paslanıyor yağlı saklama rağmen aynı şekilde yan keski de izeltasa daha önce farklı bir ürün yollamıştım paslanmış degirtirildi ama çoğu ürün aynı şekilde geri toplanmıştı bu kaçıncı sorun artık genel bir çözüm üretilmeli bu ürünleri neden incelemiyorlar satışa çıkmadan önce

29 Mart 2024 11:54
izeltas-hatali-urunler-pasli-urunler-1.jpg

Daha yükleyemediğim birçok ürün var şu anlık bunlar sıfır olarak aldığım tornavidaların ucunda bu şekilde şeylerde var

29 Mart 2024 14:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
29 Mart 2024 14:29

Ulaşmanızı bekliyorum Gmail den ulaşabilirsiniz sevinirim ben zaten yağlayıp poşete satıyorum kullandıktan sonra ama yine de paslanma oldu

29 Mart 2024 14:30

Ayrı yetten aldingim Ford pensedeki hatayı ve 1000 vold izoleli bensedeki hatayı bir bakmanızı tavsiye ederim tornavida çok çabuk bozulmaya başladı daha ilk kullanımda bu hale geldi

03 Nisan 2024 10:58

Gmail den yazdıklarıma dönüş bekliyorum

06 Nisan 2024 11:33

İzeltaşdan hiç beklemezdim yolladığım ürünlerden 2 Şi hiç değiştirilmeden aynısı gönderildi gönderdiğim ürün haya bulunamadı denildi fakat fotoğrafada eklemeistim ayrıca yan keski değiştirildi fakat yine paslı bir yan keski gönderildi ayrıca yaklaşık 10 gün belki geçti bununla uğraşıyorum ben her şeyimi izeltaş almama rağmen başka markalara hiç bakmamamaragmen bu olay oldu artık bakmam gerek galiba izeltasa yakışmıyor ayrıca gelen ürünler sert benimkiler de sıfır olmasına rağmen yumuşaktı onu geçtim hadi ama olmadı izeltasa yakışmadı

19 Nisan 2024 08:13

Tahir Bey Merhaba, kalite kontrol ekibimiz ürünlerinizi incelemiş ve ürünlerde kullanıma engel herhangi bir hata bulunamamıştır. Prosedüre en doğru şekilde size yardımcı olunmuştur. Tüm İzeltaş ailesi adına sevgilerimizle.

Can sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 22:29

09 Kasım 2023 19:04

27 Eylül 2024 10:23
Kerem sonuçtan memnun

28 Haziran 2023 12:49
"İzeltaş'a yaşadığım probleme olan yaklaşımları, ilgilenmeleri ve aldıkları çözüm için teşekkür ederim."