IVY Sailing Resort Hotel Havuzsuz Tatil Ve Kapora İadesi Sorunu

11 Eylül 2024 09:53

Ayvalık ivy sailing Resort Hotel'de 9 Ağustos girişli 13 Ağustos çıkışlı tatil rezervasyonu yaptım. Kapora olarak ücretin 1/3 oranında ödeme ilettim. Dekont bulunmaktadır. Karşılığında konfirmasyon ilettiler. Gün geldiğinde otele eşim ve çocuğum ile geldim. Tam giriş formunu doldururken maalesef havuzlarımız çalışmıyor sözünü işittim kendilerinden. Zaten iki havuzları vardı ve ikisi de bozuktu. Formu doldurmayı bıraktım ve düşüneceğimi söyledim. Ailem bu duruma çok bozuldu, önceden kesinlikle bilgi verilmedi, 7,5 saatlik yoldan gelmiştik. Resmen tatil planım mahvedilmişti. Havuzlardan biri kadın havuzu, diğeri karma havuzdu ve ikisi de bozuktu. Ne zaman çalışır soruma da cevap vermediler, teknik servis bir şey söylemiyormuş. Karar verip otelde kalmayacağımı kendilerine ilettim ve kusurlu oldukları için kapora iadesini istedim. 7 İş günü kaporanın iade olunacağı resepsiyondan söylenildi. Ailemle birlikte oradan ayrıldık. 7 İş günü sonrası aradığımda, bu sefer de kapora ödemesinin 9 eylülde yani 30 gün sonra verileceği söylenildi. 9 Eylül oldu yine ödeme yok. Aradığımda görevli ilgili kişiler otelde yoklar cevabını veriyordu. Bunun üzerine 3-5 gün bekleyip avukatımla gerekli yasal hakkım neyse hayata geçirmeye karar verdik. Şu an bu aşamadayız. Ayvalık'da bulunan İvy sailing Resort Hotel hakkında başımdan geçeni net bir şekilde anlattım. Yorumu okuyanlar yapsın ve oraya gidip gitmemeye karar versin.

28 Ağustos 2025 17:18
Halil sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 02:09
İvy Sailing Beach Resort Hotel: İptal Edilen Rezervasyonun Ücreti Hala İade Edilmedi
Eda sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 12:21
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 20:29