Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İveco Pişmanlık Tır.

06 Nisan 2023 14:18

2023 model İveco daily kamyon aldım Erzurum bayii den. Aracım sıfır yükle bile 20 21 litre yakıt tüketimi sağlıyordu ve acayip bir ses çıkıyordu. Aracın emsalleri 14 litre yakıt tüketimi sağlıyor. Bunun içim Erzurum bayii ye gittim aracın turbosunu turbo hortumlarını değiştirdiler ancak yine fayda etmedi Trabzon bayiye götürdüm onlarda aracın şanzıman nı değiştirdiler ne arabanın yakıtında ne de sesin de bir değişiklik olmadı. İveco bir pişmanlık servisleri ikinci pişmanlık hiç kimse arabadan anlamıyor ve marka asla müşteri arkasında durmuyor.

11 Nisan 2023 16:40 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildirmiş olduğunuz konu hakkında sizlerle temasa geçilerek çözüm konusunda çalışma başlatılmıştır. Iveco ile ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi 444 50 04 numaralı destek hattımızı arayarak bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Iveco Türkiye

Alfonso
Alfonso

Erzurum IVECO servisiyse dinlen dinlen kaç usta bana 2024 Şubat ayında turbo arızalı sipariş verdik dediler siparişini vermedikleri gibi bugün gelecek yarın gelecek diye 2 ay oyaladilar...

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Kronik Arızalar, Çözüm İçin Sürekli Oyalama

Yunus
20 Aralık 2025 10:27
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Desteği: Hayal Kırıklığı Yaratan Bir Deneyim

06 Eylül 2025 08:30