Ali sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 16:14

İstikbal kalitesine güvenerek Aldığımız Venon koltuk takımının kumaşlarında hep solma renk atması oldu. Daha garantisi bitmedi. Gelip bakıp gittiler ertesi gün buna yapabilecek bir şey olmadığını kullandıkça olabileceğini söylediler. Oraya da kullanıcı hatası diye yazmışlar bizlik nasıl bir hata olur anlamış değiliz dünya kadar para veriyoruz sonuç bu mu yani nasıl kullanmamız lazım vitrine mi koyalım üzerine oturmayacağız mı anlamış değiliz bu konuda her yere başvuracağım şikayette bulunacağım gerekli işleri başlatacağım. Bilginiz olsun İstikbal

22 Mayıs 2024 16:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Mayıs 2024 17:20
Ali
Ali
25 Mayıs 2024 00:04

Bize iletmiş olduğunuz cevap nedir yapabilecek bir şeyiniz olmaması mı? Daha koltukların garantisi bitmemiş kumaşların rengi gitmiş buradaki hata kimin bizim mi haa size göre kullanıcı hatasıymış. Kumaş kontrollerinizi güzel yapmamanız değil yani. Neyse ben koltuklarıma değişim istiyorum. Yaparsınız yapmazsınız size kalmış biz yasal işlem başlatacağız bu durumda bilginize

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
27 Nisan 2024 01:39

Mürüvvet
31 Ocak 2024 17:08

27 Mart 2024 12:58
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
12 Mayıs 2024 01:15
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Venon Koltuk Takımı Kumaş Hatası

08 Aralık 2023 12:45