20 Nisan 2024 13:48

İstikbal Mağazasından takım olarak Talia oturma grubu ve Talia yemek masası ve sandalyelerini aldık. Gri olanların kumaşı o kadar kalitesiz ki tiftiklenme ve renk solması yaşandı. 2 ay içinde kumaş çok kötüleşti. 6-7 ay süren uğraşlarımız sonucunda koltukların kumaşı değiştirildi. Ancak koltukların kumaşı ile yemek sandalyelerinin kumaşı farklı oldu. Renginin solduğunu ve kumaşının kalitesiz olduğunu söylememize rağmen ilgilenilmedi. Servis yetersiz kaldı. Kötü olan gri kumaş koltuktan değiştiriliyor ama yemek sandalyelerinden değiştirilmiyor. Renk farkı göze batıyor ve kumaş zaten kalitesiz. Bu firmanın bu kadar yetersiz servisiyle karşılaşacağımızı ve kumaşının bu kadar kalitesiz olacağını tahmin edemedik. Acilen yemek sandalyelerinin gri olan kumaşının değiştirilmesini talep ediyorum. Misafir ağırlayamıyorum, kumaş o kadar kalitesiz ki. Acilen ilgilenilmesini istiyorum.

20 Nisan 2024 13:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Nisan 2024 16:11

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

05 Mayıs 2024 10:00

Sadece 1 kere arandım tam açacakken kapandı geri dönüş bile yapmadılar. Ben kendim aradım servis kaydı oluşturulduğu servisin beni arayacağı söylendi. O günden beri bekliyorum aranmadım. Halen sonuç yok.

22 Şubat 2025 14:17
İstikbal Ürünlerinde Bitmeyen Sorunlar
Mine sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 17:35
İstikbal Talia Koltukta Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımı Renk Attı, Çöktü: Servis Sorunu Çözmüyor!

27 Ekim 2025 20:04

19 Haziran 2023 16:37
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 14:48
İstikbal Marka Koltuklar İçin Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği