Lili sonuçtan hiç memnun değil

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Sertifika Başvurumun İptali

28 Mayıs 2024 15:37

Sisli Meslek Yüksek okulu onaylı dış hekimliği asistanlığı eczane yardımcılığı eğitimi Hasta kabul kayıt eğitimi tıbbi sekreterlik eğitimi öğrenimi ve sertifikası için Uzman gelişim eğitim kurumları Hayal hanımla telefonla görüşüp kayıt kaptırdım ve 500 TL ön ödeme gerçekleştirdim. Hayal hanım arayıp sertifikaların e devlete kaydedildiğini söyleyip kalan 1500 TL nin de yatırılmasını talep etti. Milli Eğitim bakanlığının sitesine sertifika numarasını yazıp kontrol ettim fakat orada gözükmüyor. Bunun üzerine internet üzerinde araştırma yaptım ve kurumun güvenli olmadığını gördüm içime düşen şüphe ile kalan ödemeyi gerçekleştirmedim. Bunun üzerine 0542********79 numaralı telefondan B****** K*** isimli kendisini avukat olarak tanıtan birisi aradı ve dava açacağını söyledi. Ben de ödeme yapmayacağımı ve yatırdığım 500 TL yi de geri istediğimi sertifika başvurumunda iptal edilmesini söyledim. Kendisi bana kurumdakilerle görüşme sağlamamız söyledi ama maalesef hayal hanım telefonu açmıyor. Başvurumun iptal edilmesini ve 500 TL min bana geri ödenmesini talep ediyorum

İnfo
İnfo

Merhaba, ilgili şikayetiniz devam ediyorsa [email protected] adresine bilgilerinizi mail yoluyla iletirseniz sizi arayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Demet
Demet

Maalesef bende 1900 TL'ye 4 tane sertifika çıkardım bir zamana kadar e devlette görünüyordu ama uzun zamandır bakmamıştım bugün baktım e devlette yaşanan teknik bir ağrızadan dolayı işleminiz tamamlanmadı yazıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum

16 Ocak 2024 12:20

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Eğitim Almadan Onay Vermeden Sertifika Vermeye Çalışmak

01 Temmuz 2024 16:43