Yazgül sonuçtan hiç memnun değil

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Eğitim Vermeden Belge Veriyorlar

09 Temmuz 2024 20:05

İnternetten iş ilanı gibi gözüken ama iş ilanı ile alakası olmayan bir reklam tarzı bir şey gördüm. Çağrı merkezi elemanı olarak iş arıyordum, oraya isim, soy isim ve numara yazdım. Sonra beni aradılar ve anlattılar. Ben de iş ilanı zannediyordum. Sonunda bana 2.000 lira gibi bir ücret olduğunu söylediler. Ben de bu ücreti ödeyemem dedim. İsterseniz yazalım, kampanyadır dediler. Ben de ödeyemem dedim. Onlar da istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz dediler. Ondan sonra biri beni aradı ve iptal ettiklerini söyledi. Ben de iptal olmuş diye biliyordum. Bir gün bana WhatsApp'tan bir mesaj geldi. Belgenizi aldınız, tebrik ederiz. Benim haberim yok, ne belgesi dedim. Onlar da belge başvurusu falan filan anlattılar. Ben de istemiyorum, zaten o zaman da ödeyemeyeceğimi söyledim ve iptal etmenizi istedim, iptal ettiğinizi biliyorum dedim. Yok öyle bir şey, kimsenin bundan haberi yok dediler. Eğitim verilmiş sözde ama hiçbir eğitim görmedim. Ben eğitim görmeden nasıl bir belge alabiliyorum? Biri bunun mantıklı bir açıklamasını yapsın. Belgede yaklaşık 544 saatlik bir eğitim gördüğüm yazıyor. Ben bir saniye bile eğitim görmedim. Bunu sorduğumda eğitimlerimiz açık, istediğiniz zaman girip izleyebilirsiniz şeklinde bir cevap aldım. Bunu biri bana açıklasın. İptal ettirmek istiyorum. Zaten ücreti ödeyemeyeceğimi en baştan belirtmiştim. Şimdi arıyorlar, 2-3 günlük bir ücret ödeme süreniz var diyorlar. Ben bunun iptal edilmesini istiyorum. Çok saçma. İptal etmesini istediğimde hukuk departmanı ile görüşeceğini söylediler. Ben de o hukuk departmanına bir şey sormak istiyorum. Hiç eğitim görmeden belge veriyorlar ve belgede 544 saat eğitim gördüğüm yazıyor. Peki burada kim haklı? Bunun acilen çözülmesini istiyorum çünkü öyle bir ücret ödeyemem. Ben öğrenciyim, çalışmıyorum. Şu an için böyle bir ücret ödemem imkansız. Lütfen yardımcı olun.

18 Şubat 2025 10:47 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhaba, ilgili şikayetiniz devam ediyorsa bilgilerinizi mail yoluyla iletirseniz sizi arayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kemal
Kemal

Aynı şey benim başıma geldi ücret istiyorlar sizin süreç ne oldu

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Eğitim Almadan Onay Vermeden Sertifika Vermeye Çalışmak

01 Temmuz 2024 16:43

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Emeksiz Ücretli İstanbul Şişli Sertifikası.

23 Temmuz 2024 00:45