İstanbul Medeniyet Üniversitesi Medeniyet Formasyon Staj Uygulaması Düzenleyememesi!

29 Şubat 2024 02:4810.673

İstanbul Medeniyet Üniversitesi formasyon öğrencisiyim. Staj için okul, bize ilçe sordu; Pendik'te ikamet ediyorum. Ataşehir'de bir okulda staj görüyorum. Açıklama sırasında yoğun bakımdaki hastamı servise yeni çıkarmıştım. Covid'den sonra ritim bozukluğu (yedinci kez) şikayetiyle ilçe sınırları dahilinde bir okul istediğimde, aşırı tepki göstermekle itham edildim.

Daha sonra üniversiteden bir yetkili arayarak, bu sebeple okulu aramam konusunda soruşturma açmakla tehdit etti. Hastalık gibi ciddi bir duruma bu kadar kayıtsız kalan bir kurumdan bahsediyoruz. Hastane bilgileri ve beni arayarak tehdit eden kişinin telefon arama kaydı elimde mevcut.

İşin ilginç yanı, Pendik'te bir okula tek stajyer olarak Ataşehir'den Pendik'e Feyza Çiçek Okulu'na gönderilmişim. İlçemizde okullar olmasına rağmen, adeta sürgün gibi Pendik'ten iki saat mesafedeki okula staj yapmam zorunlu kılındı.

Medeniyet ismine yakışır bir uygulama yapılmadı. Formasyonda sınıfta kaldı! Hastane kayıt belgelerim ispatlı, 'aşırı tepki gösteriyorsun' diyen hoca görsün.

1 Eylül 2024 12:52

Lütfen yardım talep ediyorum. Bugün başvuru için son gün başvuru reddedil diyor sebep se beyan edilen mezuniyet notu ile sisteme yüklenen ilgili belgelerdeki mezuniyet notu uyuşmuyormuş Yok'te n bilgileri giriyorum birebir aynısı çözemiyorum delireceğim

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Formasyon Başvurusu Kabul Edildiğim Halde Yapmadılar

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Pedagojik Formasyon Birimine Üniversiteniz Pedagojik Formasyon birimince yayımlanan ilan...

14 Eylül 2023 22:129.548

Medeniyet Üniversitesi formasyon mağduriyeti! T. C. Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğüne Üniversitenizin 08.09.2023 tarih...