İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi Sorunları

31 Ekim 2024 16:40

Bahçelievler fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesindeyiz 24 Ekim tarihinden beri
Bütün kadınlar tuvaletleri kilitli. Buna engelli tuvaletleri de dahil burası engelli hastaların tedavi gördüğü bir hastane. Hastalarımız fizik tedavi odalarında egzersiz yaparken aniden tuvalet ihtiyaçları olabiliyor fakat tüm kadınlar tuvaletleri kilitli
Odalarda çarşaf değişimleri düzenli yapılmıyor.
29 Ekim tatili arifesinde hafta sonu tatilinden itibaren koridorlardaki geri dönüşüm çöp kutuları kaldırıldı.
Yok oldular.
Bütün bu saydıklarım hastanenin temizliğinden sorumlu görevlilerinin işi.
Tuvaletler kirlenmesin diye kilitleniyor.
Çöp kutuları dolmasın diye kaldırılıp saklanıyor.
Tembellikleri yüzünden rutin çarşaf değişimleri yapılmıyor.
Tüm bu olan bitenden baş hekimin haberi olduğunu sanmıyorum.
Sayın başhekimim lütfen bu yazdıklarımı dikkate alıp gerekeni yapınız.
Bizler burada zaten aile yakınlarımızın hastalığı engeliyle çok zor günler yaşıyoruz
Görevlerini yapmaktan kaçan bu insanların bize daha çok zorluk yaşatmalarına izin vermeyiniz.
Devlete işe girmek için yırtınırlar.
Girdikten sonra da çalışmazlar.
Bu şikayet yazımı devletin üst kademelerine yollamadan önce belirttiğim sorunları sonlandırmanızı diliyorum.

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 23:56

24 Ocak 2024 15:50
Merve sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 19:22

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Tuvaletinin Amacından Farklı Kullanılması

27 Mart 2024 13:08
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Üniversite Hastanesinin Tuvaleti Hiç Temizlenmiyor

07 Ağustos 2024 09:51