Fadıl sonuçtan çok memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi
15 Kasım 2024 12:10
Fadıl'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayeti yaptığım ilk günden, çözüm sürecine kadar geçen sürede, her aşamada bilgilendirildim. Şikayetimin, tarafıma yazılı olarak bildirilen sonuç kısmından anladığım kadarıyla, İbb nin bir hatasının olmadığını öğrenmiş oldum. Ayrıntılı bilgilendirme beni tatmin etti ve bilgilendim. Çözüm için çalışan tüm birimlere teşekkür ederim.”

14.11.2024 günü saat 14:00 /15:30 saatleri arasında İBB kültür aş nin Miniatürk içindeki ddm (Digital Deneyim Müzesini ziyaret ettim. Gişe görevlisi aynı anda e devlet üzerinden gösterdiğim Öğrenci belgemi kabul etmeyerek şahsımdan 50 TL olan Öğrenci ücreti yerine 200 TL tahsil etmiştir.

İtiraz etmeme rağmen, kendini devlet yerine koyarak, kayıt yenilemesi olmamış gerekçesiyle tam ücret almıştır. Öğrenci indiriminin neresinde yazıyor, kayıt yenileyen veya yenilemeyen öğrenci diye. Devlet bana aynı tarih ve saatte barkodlu öğrenci belgesi veriyorsa, ben öğrenciyim demektir.

Hiçbir kurum veya kişi kendini devlet yerine koyamaz. O saatte görevli olan Erkek gişe memurundan ve uygulamadan şikayetçiyim, paramın iadesini talep ediyorum. Fadıl k** 053224698**

18 Kasım 2024 17:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63782943933 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Fadıl
Fadıl
17 Aralık 2024 16:29

10 Eylül 2024 21:05
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Benden Fazla Para Aldılar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 21:32
Sercan sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 22:21
"Alo 153 İBB Çözüm Merkezi ekibi ilgili ve olumlu geri dönüş yapıldı. Teşekkürler."
İdil sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 10:44
İBB Abonman Talimatı Sorunu Ve İade Talebi

11 Nisan 2024 21:27
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Olmasına Rağmen İstanbul Kartta Kesinti Yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri