İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Aş İade Ücret Talebi
15 Kasım 2024 12:101.003
Fadıl'ın Teşekkür Mesajı
Şikayeti yaptığım ilk günden, çözüm sürecine kadar geçen sürede, her aşamada bilgilendirildim. Şikayetimin, tarafıma yazılı olarak bildirilen sonuç kısmından anladığım kadarıyla, İbb nin bir hatasının olmadığını öğrenmiş oldum. Ayrıntılı bilgilendirme beni tatmin etti ve bilgilendim. Çözüm için çalışan tüm birimlere teşekkür ederim.

14.11.2024 günü saat 14:00 /15:30 saatleri arasında İBB kültür aş nin Miniatürk içindeki ddm (Digital Deneyim Müzesini ziyaret ettim. Gişe görevlisi aynı anda e devlet üzerinden gösterdiğim Öğrenci belgemi kabul etmeyerek şahsımdan 50 TL olan Öğrenci ücreti yerine 200 TL tahsil etmiştir.

İtiraz etmeme rağmen, kendini devlet yerine koyarak, kayıt yenilemesi olmamış gerekçesiyle tam ücret almıştır. Öğrenci indiriminin neresinde yazıyor, kayıt yenileyen veya yenilemeyen öğrenci diye. Devlet bana aynı tarih ve saatte barkodlu öğrenci belgesi veriyorsa, ben öğrenciyim demektir.

Hiçbir kurum veya kişi kendini devlet yerine koyamaz. O saatte görevli olan Erkek gişe memurundan ve uygulamadan şikayetçiyim, paramın iadesini talep ediyorum. Fadıl k** 053224698**

18 Kasım 2024 17:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63782943933 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

17 Aralık 2024 16:29

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Benden Fazla Para Aldılar

Hamza
10 Eylül 2024 21:05621

Ben otobüse bindiğimde telefondan QR kodumu gösterip okuttum ve başta bu QR kod kullanılmıştır yazıp kabul etmedi. Sonra...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Benden Fazla Para Aldılar

Metro İstasyonunda Çifte Çekim Problemi Ve İBB'nin Duyarsızlığı

30 Eylül 2024 21:322.183

12 Eylül 2024 saat 19:42'de M4 Ünalan istasyonundan İstanbul dijital kartım ile turnikeden okutma yaparak metro istasyon...

Öğrenci Kartım Haksız Yere Alıkonuldu

Sercan
5 Aralık 2024 22:211.570

"Alo 153 İBB Çözüm Merkezi ekibi ilgili ve olumlu geri dönüş yapıldı. Teşekkürler."

İBB Abonman Talimatı Sorunu Ve İade Talebi

İdil
7 Mart 2025 10:442.182

İBB’nin ücretsiz öğrenci ulaşım desteği kapsamında kartıma Şubat ayında abonman talimatı yüklenmişti. 6 Mart’ta yenilenm...

İBB Abonman Talimatı Sorunu Ve İade Talebi

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Olmasına Rağmen İstanbul Kartta Kesinti Yapıldı.

Büşra
11 Nisan 2024 21:271.533

11 Nisan 2024'te, yani bayram günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İstanbulkart satın aldım. 100 TL makineye ücret ...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitimden Aldığım Kurslar Neden Açılmıyor

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Halk Eğitimden Aldığım Kurslar Neden Açılmıyor

Melike
İBB Florya Sosyal Tesislerinde Hesap Ve Garson Sorunu!

İBB Florya SosyalTesislerinde Hesap Ve Garson Sorunu!

Du Ru
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şerefiye Sarnıcı Evcil Hayvana Karşı

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Şerefiye Sarnıcı Evcil Hayvana Karşı

Kader
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adile Sultan Sosyal Tesislerinden Şikayetçiyim!

İBB - İstanbulBüyükşehir Belediyesi Adile Sultan Sosyal Tesislerinden Şikayetçiyim!

Merve

Öne ÇıkanKonular