23 Eylül 2024 14:13

Avcılar kent lokantasında bugün avcı güveç vardı. Orada çalışan personel güvecin içindeki etleri ayırıp bir tabak dolusu et koydu kendi tabağına bize de etsiz avcı güveç verdi.
Ayrıca su böreğinin yarısını vermeye başladılar. Önceden böyle değildi.
Personelin gözümüzün önünde böyle bir hareket yapması çok zoruma gitti.

24 Eylül 2024 12:27 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62798083037 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-62798083037 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Mağdur
Mağdur

Böyle bir şey mümkün değil. Karalamayın. Sürekli Avcılar kent lokantasında yemek yiyorum ben. Hem 40 TL'ye yemek yiyorsunuz hem de şikayet ediyorsunuz, çok şikayetçiyseniz gitmezsiniz.

Yasar
Yasar

Gözlerime mi inacağım sanamı inanacağım. Gözümün önünde oldu. Bende orada yemek yiyorum neden karalayayım. Yemeklerden ve fiyattan çok memnunum. Sadece yapılan hareket hoşuma gitmedi. Keşke foto çekseydim. Elim doluydu çekemedim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri