İBB Sosyal Yardım Destek 2000 TL Geçim Sofra Desteği Halk Süt...

Sevim
23 Ocak 2024 20:5352.306

İBB sosyal yardım Yenidoğan başvurusunda bulundum geçim sofra yardımında bulundum sadece Yenidoğan paketi geldi çevremde yeni doğum yapmış arkadaşlarıma hem Yenidoğan paketi hem 2000 TL nakdi yardım hem geçim Sofra desteği hem halk süt yardımı geldi bana sadece yeni doğan yardımı geldi. Doğumumun üzerinden 9 ay geçti ve Yenidoğan paketinden başka hiçbir yardım almadım eşim tek çalışıyor ve ev kirası 13000 TL ödüyoruz şimdi söylüyorum size biz bu kadar zor durumdayken ve ihtiyacımız varken neden herkes alabiliyor da biz neden alamıyoruz lütfen yardımcı olun bize.

24 Ocak 2024 09:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59371137886 ,1-59371167621,1-59371167815 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar(13)

Şükran
Şükran
14 Kasım 2025 00:57

Sürekli başvuru yapıyorum maalesef İBB hiç destek olmuyor kiracıyım hayat pahalı mecbur olmasam başvurmam yıllardır başvuruyorum hep red alıyorum vicdanınıza kalmış artık

Rahmi
Rahmi
11 Mart 2025 19:47

Merhabalar ben İBB ye 9 10 ay oldu başvuru yaptım geçim Sofra desteyi için hala bir cevap gelmedi planlama havuzunda diyorlar ama bir turlu neticelenmedi bna halk sütü onaylandı bir o geldi 2 sate okula giden kizm var 3 tanesi küçük geçim sağlamakta zorlanıyoruz hala bir cevap yok kiram 10000 TL bir de yardim edeceğiz diyorlar bir cevap yok malı mülkü olana veryolr bizler gibi olanlara vermiyorlar nasıl. Bir adalet anlayamadım ihtiyacımız olmasa saten başvuru yapmayız

5 Mart 2025 02:23

2000 yardım parasından bir de süt yardımından faydalanmak istiyorum oğlum 3 buçuk yaşın da bekle gelecek bir turlu süt gelmiyor

Emine
Emine
2 Mart 2025 14:45

2022 de yapmış olduğum başvuru yeni onaylandı İBB sosyal kart getirildi eve çok yavaş işliyor süreç

4 Ocak 2025 01:40

Süt yardımı almak istiyorum oğlum 3 buçuk yaşında durumu iyi olana veriliyor bize gelince yok verilmiyor 15000 kira veriyorum Sofra testeyide almak istiyorum 3 sınıfa giden kızım var onun çok masrafı oluyor eşim çalışmıyor bize yardımcı olursanız sevinirim

Fatma
Fatma
Şikayeti Çözüldü
8 Ekim 2024 22:01

Bende halk süt almak istiyorum 3 yaş bebeyim var geçim Sofra yardımından almak istiyorum im kira eşim yeni girdi işe yardımcı olursanız sevinirim

Zeynep
Zeynep
27 Eylül 2024 23:23

Merhaba ben yaklaşık 8 aydır İBB Sofra destek programından için başvuru yaptım fakat 8 aydır bekliyorum halen bir haber yok

Oğuz
Oğuz
20 Mayıs 2024 20:10

Çünkü Suriyeli değilsiniz.

15 Mart 2024 09:18

Ne kadar zamanda geldi yeni doğan paketi

15 Mart 2024 09:17

Ne kadar zamanda Yenidoğan paketi geldi dagıtım da gözüktüktem sonra

15 Mart 2024 09:15

Yenidoğan paketi ne kadar zamanda geldi dağıtımda yazınca

Sosyal Yardım Başvurumda Eksik Yardım Ve Ödeme Sorunu

Demet
23 Mayıs 2025 10:152.531

İBB sosyal yardım Yenidoğan başvurusunda bulundum, geçim ve sofra yardımına başvurdum. Sadece Yenidoğan paketi geldi. 20...

İbb Yenidoğan Paketi Başvurusu

Özge
18 Temmuz 2024 15:256.972

İBB sosyal yardım Yenidoğan başvurusunda bulundum, geçim sofra yardımında bulundum. Her ikisi de gerekli şartları sağlam...

İbb Yenidoğan Paketi Başvurusu
1 Yorum

İBB Sosyal Yardım Destek İstiyorum

Adile
30 Ağustos 2024 04:024.282

İBB sosyal yardım halk süt başvurusunda bulundum, geçim sofra yardımında bulundum. Hiçbir şekilde yardımlar onaylanmıyor...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan
İBB Halk Süt Bozuk Çıktı!

İBB Halk Süt BozukÇıktı!

Kemal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Beşik Kırık Çıktı

Halime
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Yardım Desteği Kesildi!

Serap
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbul BüyükşehirBelediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

Öne ÇıkanKonular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri