İBB Sodexo Yardım Kartı

19 Mart 2024 01:57

Bize İBB Sodexo kartı verildi. Market alışverişleri için bu kartı Sodexo geçen yemek yerlerinde kullanmayı denedim ancak 'kart bilgileri okunamıyor' hatası aldım. Uygulama üzerinden de denediğimde 'firma onayı gerekmektedir' şeklinde bir hata ile karşılaştım. Market alışverişinde bir sorun yaşamadım. Acaba bu kart sadece marketlerde mi geçerli, yoksa başka bir sorundan mı kaynaklanıyor? Ayrıca, mobil uygulama üzerinden yapılan market veya yemek siparişlerinde bir sorun olup olmadığını merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar, hayırlı Ramazanlar dilerim.

21 Mart 2024 11:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59793592056 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-59793592056 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Emrah
Emrah
Şikayeti Çözüldü

Merhaba bu kart hangi marketlerde geçerli ve bir şifre istiyor mu bana verildi ama gidip direk kullanabiliyor muyum

01 Nisan 2024 11:00

İbb Sodexo Gıda Sosyal Yardım Kartı