İBB İştirak Şirketine Ulaşamıyorum

İBB İştirak Şirketine Ulaşamıyorum
24 Ekim 2023 14:48

İBB kariyer üzerinden bir iş başvurusu yapmıştım ancak telefonum o anda kapalı olduğundan bana ulaşılamamış. "Değerli adayımız ;

Kariyer İBB üzerinden yapmış olduğunuz iş başvurunuza istinaden 0212 449 58 27 numaralı telefondan sizi aradık ulaşamadık. İş arayışınız devam ediyorsa sizi arayan numaraya 12:30' a kadar dönüş yapabilirsiniz

İyi günler dileriz. B003" bir mesaj geldi ancak bu telefon numarasını defalarca kez aramama rağmen ulaşamıyorum. Başka numaralara da ulaştım ancak kendi alanları olmadıklarından yardımcı olamadılar. Konuyla ilgili dönüş yapabilirseniz çok sevinirim bu işi uzun zamandır bekliyorum.

24 Ekim 2023 17:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58782851758 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar (5)

Sarp
Şikayeti Çözüldü

Bu Numaradan Ne Sebeple Arandığınızı Öğrendiniz mi

Muhammet

Bunun dışında 153 den bir talep oluşturdunuz mu peki? Ben onu da yaptım bekliyorum.

Heval

Hayır başka bir şey yapmadım.

Muhammet

Merhaba aynı durum benimde başıma geldi. Ulaşabildiniz mi?

Heval

Hayır ulaşamadım maalesef ve dönüş de sağlanmadı

25 Temmuz 2024 18:39
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gece Vardiyasında Kaçan İş Fırsatı

14 Ocak 14:36
İBB Kariyer'den Yanıt Alamama Sorunu
Emre sonuçtan çok memnun

27 Ocak 12:07
"Geri dönüş yapıldı Teşekkürler"
İBB Kariyer'den Geri Dönüş Sorunu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri