Arzu sonuçtan memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi 15F Beykoz Sefer Saati Sorunu

21 Mart 2024 06:52

15F Beykoz-Kadıköy hattı otobüsü sık sık Beykoz kalkış yönünde sefer saatlerine uymuyor. Sürekli bu sorunla karşılaşıp mağdur olmaktan bıktım. Ya hep geç kalkıyor, ya otobüs arızalanıyor, ya da sefer iptal oluyor. İlgilenmenizi ve gerekli çözüme ulaşılmasını rica ediyorum.

23 Nisan 2024 06:32

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 15 f Belirtilen Saatlerinde Gelmeyip Geç Gelmesi 15F Kadıköy-Beykoz hattı Beykoz kalkışlı saati sürekli iptal oluyor ya da geç geliyor. Sefer kalkış saatlerinin de sıkılaştırılması gerekiyor. Bu konuyla ilgili şikayetimi dile getirdiğim halde çözüme ulaşamıyorum.

22 Mart 2024 16:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59805194952 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Arzu
Arzu
25 Mart 2024 16:37

İlginiz için teşekkür ederim 🙏 🌟

Jale
Jale

Aradan 1 yıl geçmiş ve hala herhangi bir çözüme varmamış...

Hamide sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 15F'nin Sürekli Ardı Ardına Plansız Ve Geç Duyurulu Sefer İptalleri

24 Eylül 2024 15:10

02 Temmuz 2024 22:48