Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Beykent Üniversitesi Beykent Üniversitesinin İlgisizliği

18 Temmuz 2024 10:34

Merhaba ben Beykent Üniversitesi 2. Sınıf öğrencisiyim ve bu yıl mezun olacaktım fakat 1 seçmeli dersimden kalmış bulundum. Bu seçmeli dersimden Tek Ders Sınavı için başvuru yaptım ve 3.227 TL ödeme yaptı okulun tek ders başvuru sayfasında kesinleştirme işlemi yapmak istedim ama hata aldım para yatırılmadığına dair bunun üzerine okulumu arayıp böyle bir hatayı aldığımı söyledim onlar da bana öğrenci işlerinin malı onayı toplu yapacağını ve yarın olacağını yani 09.07.2024 tarihinde kesinleştirme işleminin yapılabileceğini söylediler. Ertesi gün tekrar okulun sistemine girip baktığımda yeniden aynı hatayı aldığımı gördüm ve 2 gün boyunca takip ettim. Dün ise sisteme girip baktığımda benim sınavımın 16 Temmuz 15:00 tarihinde yapıldığını gördüm ve okulun sisteminin bozuk olmasından kaynaklı ben bu sınavıma giremedim. Ben şu an mezun olamıyorum, 3-4 ay boyunca DGS sınavına çalışıp girdim ondan gelecek iyi bir sonuçla herhangi bir üniversiteye kayıt olamayacağım sırf bu okulun sisteminin bozuk olmasından kaynaklı ben 1 sene bekleyeceğim. Yani ben girmeyeceğim bir sınava neden para yatırayım bu akıl dışı. Benim 3227 TL param boşuna gitti. Ne bir bilgilendirme yapıyorlar ne de başka bir şey verdikleri eğitim değil, sattıkları evet. Öğrencileri para olarak görüyorlar başka hiçbir şey değil. Seneye bir daha para yatırmam gerekecek ve bu sene mezun olamayacağım. Girdiğim DGS sınavı boşa gitti hepsi. Hakkımı bütün kurumlarda arayacağım gerekirse savcılığa gideceğim

İstanbul Beykent Üniversitesi Ücret İadesi Sorunu

13 Aralık 2023 20:18

17 Ekim 2023 17:58
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 22:50