ISS Türkiye İSS Şikayet Firmadan Şikayetçiyim

16 Mayıs 2024 01:37

Merhabalar, ben Tekirdağ'ın Saray ilçesinden yazıyorum. Çerkezköy'de bulunan Watt Motor fabrikasında ISS bünyesinde temizlik elemanı olarak 3 ay çalıştım. Adım İsmail G****, amirlerim beni istifaya zorladılar ve işten ayrılmak zorunda kaldım. 22-02-2024 tarihinde işe başladım ve 14-04-2024 tarihinde ayrıldım. Başlarken ekipte 19 çalışan vardı, bir ay sonra 14 kişi kaldı. Ayrılan arkadaşların yerine eleman alınmadı ve onların işleri bize yaptırıldı. Başka bir arkadaş işten ayrıldı ve hakları için firmayı mahkemeye verdi. Oradaki amirlerden şikayetçiyim. İşçilere karşı baskı uyguluyorlar. İstifadan sonra beni fabrikanın servisine bindirmediler. Lütfen bu tür davranışlarda bulunan amirleri firmanızda barındırmayın. Adları Z***** A*****, B***** ve S********* Bey olan müdürler hakkında şikayetçiyim. Şikayetim için İstanbul genel merkeze gideceğim ve yüksek yetkili ile görüşmek istiyorum. Bu kişiler hakkında yaptırım bekliyorum. Beni zorla işimden ettiler. Sonuç için gerekli mercilere başvuracağım.

profile profile
16 Mayıs 2024 09:44 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşamış olduğunuz bu olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgililere iletilmiş olup çözüm için tarafınızla en kısa sürede iletişime geçilecektir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, ISS Türkiye

Edo sonuçtan hiç memnun değil

Iss Türkiye Yönetici Hataları Nedeniyle Haksız İşten Çıkarılma ve İlgisizlik

24 Haziran 2025 14:20
Sunay sonuçtan çok memnun

Iss Türkiye Adaletsizlik Ve Kötü Yönetim

04 Eylül 2024 19:56
Nikan sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2025 02:04
Eksik Ve Kötü Temizlik Hizmeti Sonrası İlgisiz Ve Saygısız Müşteri Desteği
eksik-ve-kotu-temizlik-hizmeti-sonrasi-ilgisiz-ve-saygisiz-musteri-destegi-3.jpg

Sade Hizmet (sadehizmet.com) Memnun Kalmadım!

05 Kasım 2024 10:17

20 Şubat 2024 14:36