Mert sonuçtan hiç memnun değil

İspark Aylık Otopark Aboneliği Sorunu

29 Mart 2023 22:11

Daha önce oluşturduğum İBB şikayet numaram : 56274981305. Şikayetçi olduğum kurum: İspark Cennet Mahallesi Meydan zemin altı otoparkı adresim: Cennet Mahallesi Küçükçekmece İstanbul
İspark Cennet Mahallesi Meydan zemin altı otoparkına bugün aylık üyelik başvurusu için gittim. Oradaki görevli aylık olarak kayıt yapamıyoruz isterseniz günlük ücretten aylık olarak bırakabilirsiniz yanıtını aldım. Madem yer yok günlük olarak 1 ay işgal etmeye nasıl izin veriliyor? Aylık abonelik yaptıran birçok kişi olduğunu söylediğimde dolu o yüzden yapılmıyor yanıtını aldım. Madem dolu günlük olarak 1 ay boyunca işgal etmeme nasıl izin veriliyor? Amaçları aylık abonelikten 600 TL almak yerine günlük 80 TL ücretten 30 gün bırakanlardan 2400 TL para almak.

Bahsettiğim yerin en alt katı bom boş diğer katlarında yarısı doluydu. Resmen orayı kendi şahsi şirketleri gibi işletmeye başlamışlar. İstediklerine aylık abonelik verip istediklerine vermiyorlar. Amaç vatandaşa hizmet mi yoksa ticaret mi? Daha önce aylık abonelik yaptıranlarla da dövüş kıyamet zar zor yapmışlar. Yaptıranlarda durumu İBB, Beyazmasa, CİMER vb. Bir çok kuruma şikayet etmiş ve sonucunda mecbur kalmışlar ama gel gelelim ki sistemleri hala değişmemiş aynı.

Seçime çok az kala İBB'nin bu şekilde yozlaşmış yapılaşmalara muamma göstermemesi şart. İspark bile sinekten yağ çıkartmaya çalışan bir kurum haline gelmişse biz vatandaş olarak nasıl sizlere güveneceğiz?

Mert
02 Nisan 2023 17:50

Cevap aynı. Bölge çok yoğun olduğu için veremiyorlarmış ve abonelik iptalinde sırayla yapılıyormuş. Bahsettiğim otoparkın en alt katı bomboş ve benim abonelik için belgelerimi bile teslim almadılar.

İbrahim

Aynı problem bende de var.

Hami sonuçtan hiç memnun değil

Görevli Olmayınca Basın Kartıma Rağmen Haksız Park Ücreti Kesildi

26 Haziran 16:39
Görevli Olmayınca Basın Kartıma Rağmen Haksız Park Ücreti Kesildi

Esenler'de Otopark Aboneliği Eksikliği Mağduriyet Yaratıyor

Oğuzhan
17 Aralık 10:34
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Altıntepsi İspark Otoparkında Abonelik Sorunu Ve Mahallede Park Problemi

Kenan