İsko Tur Tiflis Gezisi!

06 Ocak 2024 12:03

İsko Gezi ile yılbaşı Batum Tiflis turuna katıldık. Öncelikle 12 saatlik yol için miadı dolmuş her yerinden ses gelen eski model ve konforsuz bir araçla 60 kişi yolculuğumuzu yaptık. Gürcistan sınır kapısında şoförün ruhsatı kaybettiği söylendi ve 3 saat beklersek bizi başka minibüsle Tiflis'e götüreceklerini söylediler. 3 saat soğukta açık yerde bizi beklettiler.

Daha sonra minibüslerle yola çıktık. Yolda kim olduğunu bilmediğimiz tur sahibiyle münasebeti olan tehlikeli insanlar yolumuzu kestiler ve tur sahibini hırpaladılar. Hiçbir şekilde bizim de can güvenliğimiz yoktu ve çok korktuk.

Bu hengamede zar zor birkaç yer gezdirip bizi yine konforsuz bir otele götürdüler. Tur sahibi S---bey hiçbir şekilde bunların kendisinin suçu olmadığını iddia edip bir özür bile dilemedi. Ertesi gün başka araçla yola çıktık Batum'a geçtik. Yine orada da rutubetli bir otele bizi yerleştirip ortadan kayboldu kendisi.

Turun sonunda da araçtan arkasına bakmadan inip yine turumuzu mahvettiği için özür dilemedi. Sonuç olarak baştan sona pişmanlık olan bir turdu. Boşa giden paramız ve zamanımız oldu.

05 Ocak 2024 21:48

İsko gezi ile Yılbaşı Batum Tiflis turuna gittik. Öncelikle 12 saatlik yolu miadı dolmuş her yerinden ses gelen konforsuz bir otobüsle tamamladık. Gürcistan sınır kapısında şoförün ruhsatı kaybettiği söylendi ve 3 saat beklersek bizi başka minibüsle Tiflis'e götüreceklerini söylediler. 3 saat açık alanda soğukta bekledik. Tiflis'e yola çıktığımız sırada tur sahibiyle münasebeti olan değişik tipli insanlar yolumuzu kesip tur sahibi sefa beyi hırpaladılar. Bizim de canımızı tehlikeye attılar çok korktuk. Bu hengamede Tiflis'i yarım yamalak gezdirip yine konforsuz bir otele bizi yerleştirdiler. Ertesi gün Batum ile yola çıktık. Batum'da da tur sahibi bizi rutubetli bir otele yerleştirip ortadan kayboldu. Bunların sonucunda tur sahibi sefa bey aksaklıkların kendi suçu olmadığını belirtip bir özür bile dilemedi. Dönüşte de hiçbir şey demeden otobüsten inip gitti. Sonuç olarak hem zamanımız hem paramızın gittiği bir geziydi. Pişman olarak geri döndük.

İsmet

Sizin yorumunuzu aracınızı yanlış yere park etmişsiniz, üzerinde İsko Gezi yazıyor diye gelen bir telefon ile fark ettik 3 saat önce. Araştırdık, evet, Van merkezli İskenderoğlu Turizm, "İsko Gezi" adı altında faaliyet gösteriyormuş... Deneyiminiz için üzgünüz... Tur organizasyonları ile sıkıntı yaşadığınızda şikayetinizi direk Tursab'a iletirseniz daha net çözümler alabilirsiniz. İyi günler dilerim.

İsmet

Merhaba, Acaba hangi şehirde organize edildi bu tur? Antalya merkezli İsko Turizm Seyahat Acentası 2023 yılında faaliyetini durdurdu. Faaliyet döneminde de hiçbir zaman böyle olaylar olmamıştır. Firma sahibi s** demişsiniz, firmanın öyle bir sahibi de yok. Tursab aynı ismin başkası tarafından 1 sene içerisinde kullanılmasına da izin vermediğine göre muhtemelen kaçak bir faaliyet. Seyahat organizasyonlarına katılmadan önce firma adını ve Tursab belge numarasını Tursab sitesinden sorgulayınız.

Ayse
Ayse

Van'da yapılan bir organizasyondu. Tursab güvencesi olduğunu söylediler ama araştırmadık. Instagram'da sayfaları da var aynı isimle.

Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Tur Rehberinin Yetersizliği Ve Saygısız Davranışları Turu Olumsuz Etkiledi

16 Haziran 2025 23:13