Işıklar Kebap Şikayeti

31 Ekim 2024 10:47

Işıklar kebap k****y***** f. Çakmak mh. F. Çakmak CD. No:9/b Pendik/İstanbul Pendik vd 681167246976.

3 katlı bir işletme ve pislik içerisinde çalışanlarda dahil pislik içerisinde. İşletme denilemeyecek kadar pislik içerisinde bir yemek lokantası. Dükkan sahibi kendi gibi müşteri parasını alan çalışanlar bulmuş. Hak yiyen insani davranışlar olmayan esnaf denmeyecek kadar insanlar bulmuş. Pislik içerisinde esnaf adı altında insanları zehirliyor ve üstüne dükkandan kavga dövüş müşteri kovuyorlar.

3 adet lahmacun orada unuttuk ve aynı gün telefon açtık tamam dediler.
Sonrasında gittiğimizde çöpe attık ve bir şey yapamayız denildi. Unutmasaydınız paketinizi bu bizim sorumluluğumuzda değildir denildi. Yerine lahmacun yapamayız veya ödemesini geri iade veremeyiz denildi. Sizin hatanız denildi. Ben öncesinde zaten ücretimi ödemiştim. Para iadesi yapın dedim lahmacun ustası olan pala bıyıklı her yeri kıl içerisinde olan a**** isimli kişi üzerimize yürüdü ve şiddetli ve hakaret içerikli konuşup dükkandan beni kovdular.

Bu şekilde vatandaşa davranış ve para üzerine konma olayını özellikle hijyen olarak bu pislik durumu CİMER'e şikayet edeceğimi söylediğim halde tayyip erdoğan gelse burayı kapattıramaz ve denetlemeden geçemez dediler. Dükkan sahibi o anda olay üzerine geldi ve yaklaşımı hiçbir şey yapamayız dükkandan çıkın dedi.

Bu olay 13/10/2024 'den sonra olmuştur. Sürekli önceden kalmış ekmek ve limonları müşteri önüne koyan, hiçbir çalışan özellikle mutfak bölümü kesinlikle eldiven kullanmıyorlar. Masa sildikleri bez kirli ve sürekli yıkanmadan aynı bezi kullanıyorlar. Çalışanlar sürekli gelen müşteriyi tahrik edip ters davranıp ilgilenmiyorlar ve temiz getirin denildiğinde rahatsız edip gitmemizi sağlıyorlar.

Uzun yıllardır bilindik bir dükkan 3 adet lahmacunun lafını yapıp müşteri kovmak hiç adaletli olmadı. Kesinlikle helal etmiyorum ve yapılan muamele paramla rezil oldum ve hakkımı yediler. Tez vakitte kapanırsınız inşallah.

Temizlik ve hijyen olarak denetlenmesi gereken bir dükkan. Alo 170'i aradım, CİMER'e yazdım. Yetkililerin bu konuyu lütfen önemseyip derhal denetleme göndermeleri gerekmektedir.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Karışıklığı Ve Soğuk Lahmacun Deneyimi Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Haziran 2025 18:52

03 Aralık 2023 00:00
Fvz sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 22:00
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Can Babadan Plus Cağ Kebap Hakaret İçerikli Cevaplar

11 Mart 2024 02:36