Bilge sonucu yetersiz buldu

İşbir'in İlk Alışverişe Özel 250 TL İndirimini Sistem Tanımıyor.

İşbir'in İlk Alışverişe Özel 250 TL İndirimini Sistem Tanımıyor.
29 Temmuz 2024 00:09

İşbir Yatak web sitesinde 28.07.2024 tarihinde ilk alışverişe özel 250 TL indirim için mail adresi istemektedir. Kod asla telefonlarda veya bilgisayarlarda işe yaramamaktadır. Acaba mailden mi diye 3 farklı mail adresi de yazdık. Bunu tüketiciye yapılan bir saygısızlık olarak görmekteyim. Sisteminizde hata var ise neden çözmüyorsunuz. Yoksa bu mail adresi toplamanın yeni bir yolu mu? Firmaya ulaşmayı deneyim sistemlerinden yine mesaj gitmiyor.

29 Temmuz 2024 08:31 (Şikayetten 8 saat sonra)
08 Ağustos 2024 10:58

Herhangi bir dönüş yapılmadı. Sitede aynı sorun da devam ediyor. Benden başka pek çok insan sosyal medya reklamlarının altına yorum olarak yazmış zaten "kodunuz çalışmıyor size hiç yakışmadı" şeklinde. Firma istese birinden birini mutlaka görür ilgilenirdi diye düşünüyorum. Ürün satmak, kalite güzel şeyler olması gerekir ancak yıl olmuş 2024 hala müşteri "satana kadarsa", sürdürülebilir olmayacaktır. Olmamalıdır.

08 Ağustos 2024 11:23

Şimdi bir yetkili ile görüştüm, bana ulaştılar. 7500 TL ve üzeri alışverişlerde belli ürünlerde geçerliymiş kod. Web sitesini tekrar düzenlemişler. Ancak yine de web sitesinde en üst bantta ilk alışverişe özel 250TL indirimin yer aldığı yazının yanlış yönlendirdiğini, sepette de belki eklenmesi gereken eksik tutarı belirten bir uyarı olabileceğini ilettim. Gayet kibar bir yetkiliydi. İlgileneceğini söyledi.

Taylan sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 00:36
İşbir Yatak İnternet Üzerinden Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Sorunları
İşbir Yatak İnternet Üzerinden Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Sorunları
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Fiyat Farkı İçin İlgisiz Ve Saygısız Yaklaşım

30 Eylül 2025 16:35
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
09 Ocak 2025 21:05
"Sorunumuz çözüldü. Teşekkür ederiz."

13 Şubat 2024 01:29
Yunus sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2025 14:19
"Hemen geri dönüş sağlandı ve sorunum çözüldü teşekkür ederim, çok ilgililerdi."
İşbir Yatak'tan Sipariş Sonrası İletişim Sorunu Ve Gecikme

İşbir Yatak Kategorileri