İşbir Yatak İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

04 Kasım 2024 03:41

İşbir Yatak ve Nubi Sleep firmaları, 120 gün deneme süresi adı altında yatak satışı yaparak, sonrasında koşulsuz iade alacaklarını vaat ediyorlar. Ancak, 60 gün minimum deneme süresinden sonra iade alabileceklerini söylüyorlar. 60 günü tamamladıktan sonra aradığınızda, Horoz Lojistik'e bilgi verdiklerini ve 10 gün içinde sizi arayacaklarını belirtiyorlar. Ancak, arayan soran olmuyor. Tekrar aradığımda, bir daha talep oluşturalım diyerek yine 10 gün beklememizi istiyorlar. Bu şekilde 50 gündür yatağın geri alınmasını bekliyorum. 7-8 defa görüştüm ve hep aynı şeylerle karşılaştım. Oyalayarak 120 günü tamamlayıp iade süreniz doldu diyecekler.

04 Kasım 2024 08:17 (Şikayetten 4 saat sonra)
13 Kasım 2024 18:19

Hiçbir şekilde kimse dönüş yapmadı hala sanırım 120 gün oyalamaya çalışıyorsunuz bu markadan uzak durun dönüş falan yapan olmadı size tavsiyemdir. Başka markalara bakin

06 Aralık 2024 19:06

06.12.2024 deyiz halen kimse dönüş yapmadı bildiğiniz kandırıldık 120gun resmen oyaladilar sistemi böyle kurmuşlar demek ki o yüzden çıkıp iade alırız 120 gün begenmesseni diyorlar nasılsa müşteri oyalama altyapısı hazır güzel tezgah helal olsun size :)

24 Kasım 2025 19:19

24.11.2025 yılındayız hala dönüş olmadı bildiğin oyalayıp urunu kucağımıza bıraktılar almayın aldırmayın İşbir Yatak ve isirakleri uzak kalın

Serdar
Serdar

Bana da aynı şeyi yaptılar, bel ağrımdan dolayı bir TV koltuğu aldım. Bana satarken her türlü garantiyi ve iade olabileceğini söylediler. Şimdi inkar ediyorlar. Kasaba bakkalı bunlardan daha kurumsal çalışıyor.

Özlm sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 11:32
"Fulya hanıma teşekkürler"
Ezgi sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 11:10
"İşbir Yatak firmasından bizzat ilgilenen ve sorunun çözülmesini sağlayan fulya hanıma çok teşekkür ederim. Kesinlikle çözüm odaklı, iyi ve samimi bir yaklaşımı oldu."

İşbir Yatak'ta Değişim Süreci Ve Ekstra Ücretler

27 Ekim 2024 20:45