İşbir Boss Marka Yatak Sorunu

20 Haziran 2023 08:017.442

İşbir boss marka yatak 3-4 aydır kullanıyorum. Alışamadım ve bel ağrısı arttı. 180x200 ebatı ve değeri 20.000 TL ama çöpe atmak durumundayım. İşbir yataktan bir öneri ve geri dönüş bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Değişim veya iade olarak mümkünse

10 Temmuz 2023 00:28

İşbir marka boss yatak çok rahatsız ediyor, çok para verdik ama kullanamıyoruz. Firma da ilgilenmiyor. Daha önce şikayetimi yazdım bir dönüş olmadı, bel fıtığı var ve bu yatağı kullandıktan sonra daha da arttı. Satarken ürün mükemmel, insan vücuduna göre şekil alıyor diyorlar, ama sonunda arkasında duran yok.

20 Haziran 2023 08:42 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz sorundan dolayı bizler de üzgünüz. Şikayetinizde belirttiğiniz yorumu saygıyla karşılıyoruz. Ancak belirtmek isteriz: ViscoStar grubu yataklarımız; bel, boyun gibi vücut boşluklarını en iyi şekilde doldurarak omurgayı destekler, kan dolaşımını en ideal seviyeye getirerek kullanıcısına derin ve rahat bir uyku sunar. Aynı zamanda ViscoStar grubu, markamızın ilk gününden bugüne satış grafiği ve müşteri memnuniyeti en yüksek olan yatak grubumuzdur. Bununla birlikte, ViscoStar grubu yataklarımızda müşterilerimize teslim tarihinden itibaren “45 gün” deneme süresi tanınmaktadır. Bu bağlamda, şikayetiniz ilgili birimlerimizce değerlendirilmiş ve 45 günlük deneme süresinin aşıldığı görülmüştür. Şikayetinizin ve yorumunuzun önemle değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz. Konuya dair en kısa sürede sizlere dönüş yapacağız. Saygılarımızla, İşbir Yatak

29 Temmuz 2023 14:45

Fulya hanım aradı çözüm bulacaklarını söyledi. Ama tekrar dönüş olmadı. Salonda çekyat üzerinde yatmaktan yoruldum

17 Aralık 2023 19:38

Merhaba İşbir boss yataktan memnun musunuz? Hangi marka ile değişim yaptınız? Sorununuzu çözdüler mi? Ben de Boss düşünüyordum lateks. Paket yaylı mı almak daha mantıklı bilemedim.

Çöken Boss Yatak Ve Kötü Müşteri Deneyimi

3 Mart 2025 15:494.600

"Bana gelen Visco yataklarda sorun vardı sanırım. Bayiniz çok ilgiliydi. Bir başkasına önereceksem sırf bayiden aldığım hizmetten dolayı önereceğim. Sizin tarafınızdan aldığım çağrı bir zaman sonra kesildi, bana döneceğinizi belirttiniz arayan olmadı. Aradım açanda olmadı. Yinede teşekkür ederim."

İşbir Yatak Kalitesizliği!

İşbir YatakKalitesizliği!

Cem
İşbir Yatak 3 Ay Bile Dolmadan Çöktü

İşbir Yatak 3 AyBile Dolmadan Çöktü

Şeyma
İşbir Yatak'ın Sorun Çözmemesi, Yavaşlığı Ve Şaşırtan Kalitesizliği!

İşbir Yatak'ınSorun Çözmemesi, Yavaşlığı Ve Şaşırtan Kalitesizliği!

Sevda

Öne ÇıkanKonular