isaleti.com Ürün Tedarik Problemi

22 Kasım 2023 17:53

İş aleti sitesinden proxxon 27060 şerit zımpara aldım. Buraya kadar güzel, 3 gün oldu hala 'kargonuz hazırlanıyor' diyorlar. İstanbul'da bulunan şubeyi bugün aradım. Dört kez telefonda derdimi anlattıktan sonra nihayet yetkili bir hanımefendiye aktardılar. Bana ürünün ellerinde olmadığını, ürünün beklediklerini ve bugün geleceğini, aynı gün içinde de göndereceklerini ilettiler.

'Öğleden sonra mutlaka size mesaj gelecektir' diye belirttiler, bekledim ama ne mesaj geldi ne de arayan oldu. Firmayla irtibata geçtim; kargonun gelmediğini, işin yarına kaldığını ilettiklerinde hayal kırıklığına uğradım. Kendilerine özellikle belirttim, cihaza acil ihtiyacım olduğunu, eğer elinizde cihaz yoksa 'stoğa gelince haber ver' diye yazmanız gerektiğini söyledim.

Daha ucuza cihaz alacağım diye beklerken, daha çok zarara uğradım. Aslında şikayetvar.com'a girdiğimde gelen şikayetleri incelediğimde şüphelenmiştim, ancak 'belki de müşteri abartıyordur' diye düşünerek şansımı denemek istedim. Maalesef ki şüphelerim doğru çıktı.

15 Aralık 2023 15:21 (Şikayetten 22 gün sonra)

Recep
Recep

Bende şimdi aynı siteden ürün alacaktım hele bir bakayım şikayeti var mı dedim, demek ki uzak durmalıyım teşekkürler yorumunuz için

25 Ocak 2024 19:54
Ekinler Profesyonel El Aletleri Kargoda Yaşanan Mağduriyet
Mustafa sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 15:12
Elektromarketim Kasıtlı Olarak Farklı Ürün Gönderdi
Elektromarketim Kasıtlı Olarak Farklı Ürün Gönderdi
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:58