Adnan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Kamera Işık Yansıması

iPhone Kamera Işık Yansıması
22 Haziran 2023 21:15

iPhone 12 Pro Max cihazımda kamera çekimlerinde kadraja herhangi bir ışık kaynağı girdiği anda resimdeki gibi acayip şekilde yansıma yapıyor. Her kamerada önde bile yapıyor durum lensle değil yazılımla alakalı güncelleme ile olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce fark etmedim böyle bir şeyi fark etmemem imkansız zira.

profile profile

Fatih
Fatih

Aynı durum hatta daha kötüsü 13 Pro maxımda var ışık olan bir yerde ne ön kamera ne arka kameradan foto çekemiyorum bende anlam veremedim. Işık olmayan yerlerde de arkadaşımın 11 i benimkisinden daha iyi çekmiş oluyor güneş ışığı bile fark ediyor yani arka kamera değişim 6 ön kamera değişim 2 diyor fp Pro. İkisi de aynı anda nasıl gidebilirki internette de çözümü yok aşağıya 2 foto bırakıyorum iPhone 13 promax ve iPhone 12 ile çekilen

Adnan

Evet sizde de bariz sıkıntı var ancak benimkinden biraz farklı sanırım sizinki hüzmelenme gibi. Yinede hem tüm arka kamera grubunda hem de ön kamerada olan bu sıkıntılı durumların nedeni kamera olmaz aynı anda tümü bozulamaz kesinlikle yazılımsal bir sorun Apple buna çözüm bulmalı.

07 Mart 2024 16:25
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
21 Ekim 2023 22:04