Simay sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 11 Pro Max 17.1 Güncelleme Sonrası Face ID Hatası

iPhone 11 Pro Max 17.1 Güncelleme Sonrası Face ID Hatası
02 Aralık 2023 21:30

iPhone 11 Pro Max iOS 17.1 güncellemesi sonrasında Face ID kapatılamıyor; ayarlarda seçenek bulunmuyor. Face ID'yi kaldırmak istiyorum ancak bu mümkün olmuyor. Parola oluşturamıyorum, Face ID devre dışı bırakılamıyor. İnternette araştırma yaptım, ancak kimse bu konuda bir bilgi paylaşmamış. 'Face ID ve Dikkat' diye bir seçenek gelmiş, ancak yerine parola eklenemiyor. Face ID'yi nasıl kaldırabileceğimi öğrenmek istiyorum.

Yorumlar (6)

Aydan

Ayarlar'a gidin, ardından Ekran Süresi'ne dokunun. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları'na dokunun. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları açıksa Değişikliğe İzin Ver bölümüne gidin. Hesap Değişiklikleri'ne dokunun ve İzin Ver olarak ayarlayın. İstenirse Ekran Süresi parolanızı girin. Ayarlar'daki diğer seçenekleri tıklayamıyorsanız Ayarlar'a gidin, ardından Ekran Süresi'ne dokunun. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları'na dokunun. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları açıksa aşağı kaydırın ve herhangi bir ayarın İzin Verme olarak ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edin. Böyle ayarlanmış olması durumunda ayara dokunun ve ardından İzin Ver'i seçin. İstenirse Ekran Süresi parolanızı girin.

Aydan

Benim de aynıydı bunu yapınca Face ID parola seçeneği geri geldi. Bir deneyin sizde.

Elif
Elif

Merhaba bende bu sorunu yaşıyordum. Telefonu ayarlar bölümünden sıfırladım ve sorun çözüldü. Herhangi bir verim veya dosyam gitmedi. Her şey olması gerektiği yerde duruyordu. Sizde bu yöntemi denerseniz sorununuz çözülür diye umuyorum iyi günler

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildiniz mi acaba

Simay

Maalesef çözüm bulamadım güncelleme sorunu belli ki

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildiniz mi acaba

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
04 Mart 2024 22:55
Apple İOS 17.3 Güncellemesinden Sonra İPhone 15 Pro Max'ta Face ID Gitti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 13 Pro Ios 17.3 Güncelleme

25 Ocak 2024 23:43