Kübra sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple Şarj Aleti Sorunu

Kübra
10 Aralık 2023 17:52

iPhone telefonum şarjdayken çok yavaş doluyor, 'bu aksesuar desteklenmiyor' şeklinde ekrana uyarı geliyor. Ayrıca telefon şarjdayken bir arama geldiğinde veya elime aldığımda şarjın geriye düştüğünü fark ettim. Apple şarj adaptörü ve kablosu dışında diğer şarj aletlerini denediğimde telefonum normal bir şekilde şarj oluyor; ancak kendi şarj aletimde sorun yaşıyorum. Bunlara dayanarak şarj kablomu ve başlığımı Kayseri'deki Apple servisine götürdüğümde, ilk götürdüğümde kablomda sorun olmadığını söylediler ve ürünü almadılar. Ben aynı sorunu tekrar yaşayınca servise yine götürdüm; bu sefer kabloyu benden aldılar ve 1 saat içinde tekrar sorun olmadığını, ürünü teslim almam gerektiğini belirterek mesaj gönderdiler. Üründe garanti sürem devam etmesine rağmen hasarlı ürünü değişim sağlayamıyorum. Sorunun telefonda olduğunu söyleyerek beni geçiştiriyorlar. Sorun telefonumda olsa, aynı şarj aleti diğer telefonlarda da aynı sorunu neden versin? Elimde video kanıt var ve ben bu konuda değişim olarak çözüm olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

iphone-apple-sarj-aleti-sorunu-1.pdf

Neriman
25 Temmuz 2023 13:41
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
11 Mayıs 2024 19:08
Apple Dünyaca Ünlü İphone Pişmanlığım Oldu
Melek sonuçtan hiç memnun değil

İphone 12'nin Şarj Sorunları Ve Elektrik Çarpması Tehlikesi

Melek
30 Aralık 2024 17:37

iPhone Sıfır İphone 15 Şarj Etmiyor Dokunmatik Çalışmıyor

Sevilay
15 Ağustos 2024 14:49
Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Sevtap
20 Haziran 2023 10:45