Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Almak Artık Pişmanlık Mı?

iPhone Almak Artık Pişmanlık Mı?
20 Şubat 2024 13:26

14.03.2023 tarihinde almış olduğum Apple 14 Pro 128 GB telefonumun 2023 Aralık ayında ara sıra normal konuşmada karşı tarafa ses gitmemesi gibi bir sorun ortaya çıktı. Hoparlör ile konuşmada herhangi bir sorun olmadığından ve sadece normal konuşmada sorun yaşandığından dolayı cihazımı 10.01.2024 tarihinde Ankara Necatibey'deki Genpa Apple yetkili servisine bıraktım.

Yapılan kontrollerde filtrelerin tıkalı olduğu ve temizlenmesine rağmen sorunun devam ettiği, bu hatanın kullanım kaynaklı olduğu belirtilerek benden 40.560 TL cihaz değişim bedeli karşılığında cihaz değişimi teklif edildi. Cihazımı temiz ve normal bir şekilde kullandığımı ve böyle bir hatanın şahsım tarafından oluşturulmadığını beyan etmeme rağmen, servis tarafından yapacak bir şey olmadığı ifade edildi. 2024/0050.1522 başvuru numarası ile Tüketici Hakem Heyeti'ne cihaz onarımı veya değişimi için şikayet oluşturdum.

Apple gibi bir markanın ürünlerinde toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikası bulunurken, cihazın filtrelerine herhangi bir yetkisiz müdahalede bulunmadığım halde bana ücretli değişim sunulması hoşuma gitmedi. Apple, yıllardır severek ve güvenle kullandığım bir marka. Yetkililerden gereğinin yapılmasını bekliyorum.

Pınar
Pınar

Bende aynı sorunu yaşıyorum acaba tüketici hakem heyetinden nasıl bir sonuç aldınız

Henüz bir dosya sonuçlanmadı

Onur sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 07:55
iPhone Se 2022'nin 3 Değişim Cihazının Da Arızalı Çıkması
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
05 Mart 2024 11:58
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
22 Şubat 2024 20:50