İPhone 15 Takılma Problemi

19 Ağustos 2024 11:12

Sayın Yetkili,
Nisan 2024 tarihinde Türkiye'den sıfır olarak aldığım iPhone 15 telefonum ile problem yaşamaktayım. Aşağıda süreci sizinle paylaşıyorum.

31 Temmuz tarihinde telefonum şarjdayken çok yoğun bir ısınma oldu ve Elle tutulamayacak bir kıvama geldi. Bu esnada ekranda herhangi bir uyarı ibaresi oluşmadı. Daha sonrasında telefonda yavaşlama başladı.

Yaşanan sıkıntıları aşağıda sıralıyorum:Gelen aramaları açıyorum fakat telefon aramaya devam ediyor ve ses alışverişi 3-4 saniye sonrasında oluyor. Mesajlar ekrana düşüyor fakat bildirim sesi 3-4 saniye sonrasında geliyor. FaceTime görüntülü aramalarda da aramayı açmak için 5-6 saniye beklemem gerekiyor. Telefon titreşimi çalışmıyor ve ses ayarlarında problem yaşanıyor. Fotoğraf ve video ekranı 3-4 san, ye karanlık olarak geliyor ve takılıyor. Bu problemler için önce Apple yetkili servisi Viaport, Kurtköy Gürgençler'e telefonumu gösterdim, telefona yazılım güncellemesi yaptılar fakat sıkıntı giderilmedi.

17 Ağustos Cumartesi günü Bağdat Caddesi Apple Servisine de aynı şikayetlerimi ilettim. Yine telefon teste alında ve yazılım için güncelleme yapılacağını ve bu defa kesin bir düzelme olacağını bildirdiler. Yazılım atıldı, yani telefon tamamen sıfırlandı fakat daha sizin servisinizden çıkmadan bile problem devam ediyordu. Akabinde yine destek istedim, telefonu alıp yazılımcılara göstereceklerini ve ona göre bilgi vereceklerini söylediler. Telefon kontrol edildi ve Apple kimliği ya da iCloud problemi nedeni ile olabilir dendi. Yeni bir Apple kimliği ile giriş yapmam ve test etmem istendi, yaptım ama problem yine devam ediyordu.
Sonunda uzmanlar ikna oldu ve kasa değişimi yapılmasına karar verildi. Ben 4 ay önce aldığım bir telefonda böyle bir sıkıntı yaşıyorsam o zaman sizin bu telefonu tamamen değiştirmeniz gerekmez mi? Ben tüketici hakkım olan 6 ay öncesine kadar alınan ürünün sıfırı ile değişimini talep ediyorum. Kasa değişimini kabul etmiyorum ve yeni bir telefon almak istiyorum. Bu konuda bana acil bir destek vermenizi ve müşterinizi bu şekilde mağdur etmemenizi rica ediyorum.

Yeni İphone 15'te Isınma Ve Donma Sorunları

25 Mart 10:00

iPhone Apple Firması Haklarımızı Çiğniyor

Özge
05 Mayıs 2024 17:28
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Model Telefonda Isınma Ve Şarj Sorunlarıyla Mücadele

İsmail
03 Kasım 2024 09:50
İPhone 15 Pro Model Telefonda Isınma Ve Şarj Sorunlarıyla Mücadele
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
29 Eylül 2024 20:09
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
18 Mart 2024 16:08