İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
29 Eylül 2024 20:16

Apple Suadiye mağazasından aldığım iPhone 15 Pro Max cihazım, orijinal dokulu kılıf ve mağazada yaptırdığım kırılmaz cam ekran koruyucusu, geçtiğimiz gün telefon elimden düştü. Kılıfın kenarları dokusuz olduğu için yaklaşık bir yıllık kullanımda kayganlaşıyor. Bu sebeple cihaz elimden kaydı ve ekranın üstüne düştü. Kırılmaz cam ekran koruyucusu bir dünya paraya satılıyor, ekranımı hiçbir şekilde korumadı ve ekran camı kırıldı. Mağazaya gittim, bu konu ile ilgili yardımcı olmalarını ve en azından müşteri memnuniyeti adına %30, %40 indirim istedim. En fazla %10 indirim uyguladılar. Yeni ekran koruyucusunda tekrar ödeme alarak taktılar. Bu konuda itiraz ettim; kılıfın sorunlu olduğunu ve telefonun elimden kayarak düştüğünü, sattıkları ekran koruyucusunun ekranı korumadığını ve bana bu konuda yardımcı olmalarını istedim. Neticede bir problemle karşılaşırsam en fazla müşteri desteğini alabileceğimi düşündüğüm için tüm ürünleri mağazalarından ve orijinal olarak aldığımı belirttim, bu konuda itirazım var. Benden yaklaşık 14.000 TL yeni cam için aldılar ve ekranı korumayan ekran koruyucu uygulaması için yaklaşık 1.200 TL civarında ödeme aldılar. Bu konuda firmanın Türkiye yetkililerine müşteri lehine daha pozitif yaklaşıp yardımcı olmaları hususunda gerekli yaptırımın yapılacağına inandığım için şikayetimi oluşturuyorum. Teşekkürler, saygılar.

Safure sonuçtan hiç memnun değil

Safure
18 Haziran 2024 22:23
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
22 Ocak 2025 09:41
İPhone Apple Kılıf Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Apple Türkiye Kullanıcıları Mağdur Ediyor Paranın Karşılığını Vermiyor

Saliha