Tuba sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 14 Yeni Telefonda Ağ Sorunu

13 Ağustos 2023 09:51

4 ay önce Teknosa'dan iPhone 14 telefon aldım. İki gün önce telefonuma son gelen güncellemeyi onaylayıp telefonumu güncelledim. Sonrasında telefonumda şebekem gitti ve bir daha gelmedi. Apple desteğe mesaj attım. Telefonumda donanım sorunu oluştuğunu ve en yakın servise götürmem gerektiğini söylüyorlar. Trabzon'da yaşıyorum. Buradaki iPhone servisinin kullanıcı memnuniyeti çok kötü. Nasıl telefonumu götürüp teslim edebilirim ki? Yeni ve Yurtiçi'nden alınmış bir telefonda nasıl böyle sorunlar çıkıyor, günlerce telefonsuz ne yapacağım ben? Apple gerçekten kaliteyi çok düşürmüş. O kadar para verip telefon aldım bir de peşinden mi koşmam lazım bu nasıl iş? Apple dan başka bir çözüm önerisi bekliyorum. Yep yeni telefonumu kullanamıyorum. Şaka gibi!

Tuba
Tuba
09 Kasım 2023 13:16

İPhone 14 telefonumdaki ağ sorunu ortaya çıkması üzerine telefonumu ağustos ayında Trabzon KVK Teknik servisine götürmüştüm. Telefonumu tamir ettiklerini söyleyip telefonu bana teslim ettiler. Fakat çok geçmeden telefonumda yeniden ağ sorunu oluşmaya başladı insanlarla telefonda konuşurken sürekli telefonum kapanıyor ve şebekesi gidiyordu. Bunun üzerinde Apple destek ile iletişime geçtim telefonuma bir test gönderdiler. O testi gerçekleştirdikten sonra beni Trabzon KVK Teknik servisine yönlendirdiler. Telefonumu Trabzon KVK teknik servisine götürdüm ve yasal onarım süresi doldu. Telefonumun 20 iş günü dolduğu halde hala ne durumda olduğuna dair bir bilgi tarafıma verilmedi. KVK Teknik servisi aradığımda telefonun hala işlem gördüğünü söylüyorlar. Apple aradığımda onlar da telefonun işlem gördüğünü söylüyorlar. Çok ısrar etmem üzerine telefonun taraflarından çıktığını ve teknik servise gönderdiklerini söylediler. Ben neden telefonumla ilgili bilgi alırken bu kadar zorlanıyorum neden tarafıma Herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor? Ayrıca telefon iki defa servise gittiği için değişim talep ettim ancak bana ücretli değişim hakkı sunduklarını ve benim bu teklifi kabul etmediğimi söylüyorlar, ancak tarafıma gelen herhangi bir teklif olmadı. Böyle yalanlarla insanları kandıramazsınız. Günlerdir telefonum yok mağdur ediliyorum, hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmiyor, telefonsuzum ve yasal süre aşıldı! Hakkım olan değişimi ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ahmet sonuçtan memnun değil

Ahmet
17 Eylül 2023 22:22
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
12 Mart 2024 11:26
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 13:36
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
09 Ekim 2024 20:18